Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ernst Kirchsteiger sågas efter beteendet i tv: "Men fy fan"

13 okt, 2023, 12:30 
AvGabriella Hall
Ernst comeback väcker avsmak hos tittarna.
Annons

Ernst har ännu en gång gjort entré i tv-rutan. I hittills tre avsnitt har tittarna fått inspiration till inredning och matlagning. Och redan har tittarna reagerat, starkt.

När han försvann från rutan var det första sommaren på tjugotvå år som "Sommar med Ernst" uteblev. Inte heller blev det någon mer "Jul med Ernst". Han behövde en paus.

Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!Brand logo
Glädjebeskedet: Här avslöjar Ernst Kirchsteiger sin comeback i tv!

"Jag behöver skapa mer utrymme för att vara allt det jag vill vara – make, pappa, farfar och konstnär. Och så vill jag hinna laga ännu mera mat", skrev han på Instagram i samband med att han steg tillbaka.

Men nu är pausen över och Ernst är syns i ett nytt program på TV4, knutet till varken årstid eller högtid utan våran trygga punkt, hemmet.

I det senaste avsnittet blir den gamla gården Nyckelbys väggar fyllda med färg. Ernst leker loss och tipsar tittarna om tekniker. Särskilt ett sätt, stänkmålning, skapar starka reaktioner.

Ernst testar tekniken som delar tittarna.

Ernst Kirchsteigers målning sågas: "Allt annat än snyggt"

Antingen en vacker vägg eller ett trist trapphus verkar vara vad tittarna ser efter Ernsts stänkande. Många sänker stänkandet totalt.

Annons

"Stänkmåla gjorde man i trapphus på 70-talet. Inget jag vill ha på mina väggar", skriver en person på TV4:s officiella Facebook-sida.

"Men Ernst! Ge upp", skriver en annan.

"Men fy fan, stänkmålning som är både skitfult och så svårt att få bort om man vill måla om", uttrycker en tredje.

"Påminner om gamla trapphus, de var alltid ”stänkmålade” förr, allt annat än snyggt för att uttrycka det diplomatiskt", skriver en annan som försöker vara lite taktfull.

Försvarar Ernst Kirchsteigers beteende i tv

Men smaken är som baken, delad. För samtidigt som stänkmålningen sågas så finns det en annan sida som lyfter tekniken och Ernst.

"Varför klagas? Det finns andra kanaler o titta på. Jag tittar inte på det jag inte tycker om. Men jag gillar Ernst o hans idéer o smakfull heter. Jag älskar Ernts program", skriver en som tröttnat trapphus-kommentarerna.

"Så glad jag blir bara av att titta på dig Ernst. Du utstrålar positivitet o glädje i det lilla", skriver en annan.

"Det blev så jäkla snyggt. Jag älskar o titta på detta program. Ernst du är så fantastisk på att skapa, färgsättning o inredning det är så mycke du är så bra på. Din mat är så ljuvlig god har lagat en del av dina recept. Jag älskar o titta på dig. Du visar glädje o njuter av de du gör. Du är bäst Ernst", uttrycker ytterligare en.

Foto: TT

Annons