Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Ernst Kirchsteigers bebislycka! Glädjebeskedet med hustrun Ulla

11 nov, 2022, 19:00 
Ernst Kirchsteiger och Ulla

Ernst berättar för första gången om nya bebislyckan!

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Ernst Kirchsteiger, 65, lämnade tv-publiken och för första gången på 22 år fick svenska folket uppleva en sommar utan Ernst. Beslutet fattades strax efter Rysslands invasion av Ukraina.

I ett inlägg på Instagram skrev han att han kommit till en plats i livet där han behövde prioritera om och fokusera på rollen som ”make, pappa, farfar och konstnär”.

”I sköra tider som dessa känns det viktigare än någonsin att fokusera på familjen och vänner. Jag får också tid att tanka inspiration för fler projekt framöver. Håll utkik här!”, skrev han.

Ernst Kirchsteiger avslöjar comebacken

Men nu verkar mångsysslaren ha reflekterat färdigt och börjar närma sig en comeback. I talkshowen Carina Bergfeldt säger han att han hittat tillbaka till lusten och att det väntar flera trevliga överraskningar framöver.

Annons

Jag hittade den, jag hittade lusten. Plötsligt kände jag att jag ska på det igen. Jag kan inte gå in i detalj, men jag kommer finnas i era tv-apparater igen och kommer säga hur mycket tokigheter som helst, säger Ernst i programmet.

Bebislyckan med hustrun Ulla

Ernst och hustrun Ulla verkar verkligen vara tillfreds med livet just nu. De är nyblivna morföräldrar till en liten flicka och när hon kommer på tal är det lätt för mångsysslaren att hitta de positiva orden.

– Ja, hon är ju förstås en av de underbaraste varelserna man kan springa på. Hon älskar makaroner, är lite tjock och äter korv och tycker livet är en absolut möjlighet.

– Det är så fint med barn och när man får vara med ett barnbarn är det som att man får en nytändning, man börjar förstå saker och ting – det är som att barnet börjar berätta en historia som man hakar på.

Ernst berättar även att han brukar "skypea" med barnbarnet och att det då är fint att få ta del av hennes glädje.

När jag dyker upp i bild slänger hon sig handlöst bakåt och visar magen till exempel. På något sätt överreagerar hon ju, hon blir så glad att hon inte vet var hon ska ta vägen.

Ernst Kirchsteiger
Ernst Kirchsteiger berättar om nya barnbarnet i Carina Bergfeldt i SVT.

Foto: TT/SVT

Annons