Ernst plötsliga avbrott från TV-rutan - oklar framtid på TV4

09 jul, 2022, 09:41 

Vi är många som undrar vad det blir av "Sommar med Ernst"...

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Ernst Kirchsteiger beskriver sig själv som "en priviligierad person som får hitta på massor av roliga saker" på sin hemsida - och det kan vi hålla med om.

Länge har vi fått följa med inredaren i rutan då han med olika teman hjälper oss att piffa till hemmet. "Jul med Ernst" och "Sommar med Ernst" har många tittare och kommer tillbaka år efter år... men nu har det skett en förändring.

Finns inga garantier för "Sommar med Ernst"

Recept.se Nyhetsbrev

I år är första året på 22 år som Ernst inte inspirerar folket framför TV:n med sommartips. "Sommar med Ernst" har uppehåll och det är ännu väldigt oklart vad som händer med programmet nästkommande år.

– Det är paus i år, det är så det är sagt. Det är inte samma sak som att det inte blir nästa år och heller inte sagt att det blir nästa år, säger Krister Roseen, Ernst kontaktperson till Expressen.

Annons

Fullt upp med annat

Ernst är för tillfället aktuell med en växthusutställning på Solliden - den blev invigd av ingen mindre än Kung Carl Gustav och drottning Silvia för någon vecka sedan. Utställningen kommer vara kvar till 02 oktober.

För övrigt så tar Ernst tillfället i akt att ha lite semester, något han sällan haft möjlighet till under somrarna tidigare.

"För första gången på 22 år tar jag och "Sommar med Ernst" en välbehövlig semester. Jag behöver skapa mer utrymme för att vara allt det jag vill vara – make, pappa, farfar och konstnär. Och så vill jag hinna laga ännu mera mat!" skriver inredaren på Instagram.

Ja, det är klart att Ernst också ska ta semester om han behagar!

Foto: TT

Annons