Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

E–type om tiden efter bebislyckan – "Försvann"

E–types avslöjar om tiden efter bebislyckan – "Försvann"

Foto: Skärmdump TV4

Paret som väntar barn fick massa gratulationer – sedan förändrades allt...
Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampen
1:14

Efter reklamen: Här bryter Carina Berg ihop efter starka orden om svåra gravidkampen

(1:14)

Slå på ljud

Artisten Martin "E–type" Eriksson och familjehemsmamman Melinda Jacobs kunde för lite mindre än ett år sedan bekräfta att de var ett par, något som Svensk Damtidning var först att skriva om.

Sedan dess har har det varit svårt att inte vara engagerad i parets kärleksresa!

Martin blev nu en del av Melindas liv med flera familjhemsbarn i varierande åldrar. Något som han tidigare inte varit med om. Han har flera gånger pratat om hur hans liv inte handlat om barn, när andras har.

Det faktum att E–type nu blev en del av en stor familj väckte funderingar hos honom kring att själv bli– eller inte bli pappa.

– Hittills har ingen kväll i mitt liv bestått i att bygga kojor och lära barnen att spela synt och trummor.. Åren har gått och jag har inga barn, och jag sörjer det, på riktigt. Jag sörjer de barn jag aldrig fått, säger en uppgiven Martin Eriksson i sitt utelämnande "Sommar i P1" i år.

Frågan om barnet får E-type att kraftigt reagera

Försvann ett tag efter avslöjandet

Men så blev det bebis ändå!

Istället för att pressen skulle få reda på Melinda Jacobs graviditet så bestämde sig paret för att avslöja den kommande bebisen på sitt egna vis.

Parets väl uttänkta avslöjande om graviditeten möttes av mycket glädje, troligtvis efter Martins val att vara öppen kring sorgen att vara utan barn.

Artisten säger att han inte reflekterat kring det stora intresset & engagemanget kring parets privatliv som pågått de senaste året.

– Jag tror att man försöker låta bli att tänka på det, liksom man är glad över situationen men det är så absurt så det går inte att ta in liksom. Men nu är det ju så mycket med andra nyheter, så är det ganska skönt. Vi kom vi sågs och vi försvann, säger E-type med humor när han intervjuas av Hänt.

Det var alltså en massa andra nyheter som tog över i mediabruset.

Skönt med en liten media–paus för paret!

E-Types och Melinda Jacobs relation – orden om hemligheten

Foto: Skärmdump TV4