Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Frågan om barnet får E-type att kraftigt reagera

Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs

Martin E-type Erikson blev ställd efter frågan i radio.

Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
1:12

Efter reklamen: Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

(1:12)

Slå på ljud

I april kunde Svensk Damtidning avslöja att artisten Martin ”E-type” Erikson, 57, funnit kärleken i familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, vilket paret senare bekräftade i ett meddelande.

De träffades via gemensamma vänner och har de senaste månaderna varit ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Nyligen avslöjade det nykära paret att de väntar barn ihop.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sa Martin till Aftonbladet.

Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs

Svensk Damtidning var först med att avslöja förhållandet mellan Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs.

Karin Törnblom/TT

E-types rädsla för att bli ensam

Martin ”E-type” Eriksson har flera gånger talat om sin barnlängtan. I januari blir han pappa för första gången och det är starka känslor han känner i sin kropp.

I Morgonpasset i P3 säger han att det hela tiden funnits en rädsla för att bli ensam och att känslan av ensamhet förstärkts när kompisar blivit föräldrar.

– De sista åren har jag börjat tro att jag inte kommer bli pappa. Det är något som jag hade accepterat. Det blev som en fest som man inte fick gå på. Ibland har jag blivit lite avundsjuk på mina kompisar när de tackar nej till att ta en öl för de måste vara hemma med barnen, säger Martin.

Känsliga frågan om Melinda – E-Type ryter ifrån: "Byter gärna ämne"

”Får en extremt andra chans”

Martin hade landat i tanken att han aldrig skulle bli pappa. Nu upplever han det som att han fått en andra chans och artisten kan knappt bärga sig innan han får uppleva föräldraskapet.

– Allt är så nytt att prata om en sådan här grej. Jag är sjukt lyckligt. Jätteglad. Det känns som jag får en extremt andra chans. Nu börjar allting om. Den känslan är helt magiskt, och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

Foto: TT/Instagram