Frågan om barnet får E-type att kraftigt reagera

07 sep, 2022, 22:00 
Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs

Martin E-type Erikson blev ställd efter frågan i radio.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

I april kunde Svensk Damtidning avslöja att artisten Martin ”E-type” Erikson, 57, funnit kärleken i familjehemsmamman Melinda Jacobs, 38, vilket paret senare bekräftade i ett meddelande.

De träffades via gemensamma vänner och har de senaste månaderna varit ett av Sveriges mest omskrivna kändispar. Nyligen avslöjade det nykära paret att de väntar barn ihop.

– Det känns otroligt, det är bara en enorm glädje. Jätteskojigt och spännande och underligt. Jag ställer mig väldigt ödmjuk inför det hela eftersom jag har levt ganska länge i tron att det inte skulle bli barn och så blir det ändå tvärt om, sa Martin till Aftonbladet.

Recept.se Nyhetsbrev
Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs
Svensk Damtidning var först med att avslöja förhållandet mellan Martin E-type Erikson och Melinda Jacobs.

E-types rädsla för att bli ensam

Martin ”E-type” Eriksson har flera gånger talat om sin barnlängtan. I januari blir han pappa för första gången och det är starka känslor han känner i sin kropp.

Annons

I Morgonpasset i P3 säger han att det hela tiden funnits en rädsla för att bli ensam och att känslan av ensamhet förstärkts när kompisar blivit föräldrar.

– De sista åren har jag börjat tro att jag inte kommer bli pappa. Det är något som jag hade accepterat. Det blev som en fest som man inte fick gå på. Ibland har jag blivit lite avundsjuk på mina kompisar när de tackar nej till att ta en öl för de måste vara hemma med barnen, säger Martin.

”Får en extremt andra chans”

Martin hade landat i tanken att han aldrig skulle bli pappa. Nu upplever han det som att han fått en andra chans och artisten kan knappt bärga sig innan han får uppleva föräldraskapet.

– Allt är så nytt att prata om en sådan här grej. Jag är sjukt lyckligt. Jätteglad. Det känns som jag får en extremt andra chans. Nu börjar allting om. Den känslan är helt magiskt, och jag ska göra mitt bästa för att det ska bli så bra som möjligt.

Foto: TT/Instagram

Annons