Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Eva Dahlgrens relationsbeslut med Eva Attling – efter 26 år ihop

12 okt, 2022, 11:00 
AvIbraheem Alsalman

Eva Dahlgren berättar nu om hemligheten i relationen med Efva Attling. Paret har gift sig fyra gånger och en femte gång kan bli aktuellt.

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Efva Attling, 70, och Eva Dahlgren, 62, har varit gifta i över 26 år och kärleken mellan dem är fortfarande stark.

Smyckesmakaren och formgivaren Efva Attling utgjorde från mitten av 1980-talet till mitten av 90-talet ena halvan i ett av Sveriges hetaste kändispar – naturligtvis med dåvarande maken Niklas Strömstedt, 64.

Tidigare under sommaren spenderade de semestern i Italien. De vilade upp sig i solen och Efva Attling passade på att dela med sig av flera bilder på sig själv och sin fru från resan. Bland annat medan de beundrar vacker utsikt, njuter av klassisk italiensk mat och svalkar sig med duschar i det varma medelhavsklimatet.

1996 har Efva och Eva varit ett par, som sagt. Så frågan är hur har de lyckats att hålla kärleken vid liv i så många år?

Annons

Eva Attling har tidigare berättat att det bland annat handlar om deras intima samliv.

– Vi har mycket bra sex, så klart. Jag tror att sex och kärlek är vår hemlighet. Vi är det perfekta paret, har hon till den amerikanska tidningen Out, enligt Expressen.

Eva Dahlgrens ärliga ord – så är relationen med Efva Attling: “Lite trögare”

Nu berättar Eva Dahlgren, som är aktuell med självbiografin ”Instrumenten” också att mycket ligger i deras olikheter. Eva beskriver sig själv som en gräsklippare Efva Attling som en ferrari.

– För gräsklipparen är det bra att ha en Ferrari vid sin sida, eftersom gräsklipparen är lite väl ospontan ibland, medan gräsklipparen i sin tur kan hålla tillbaka Ferrarin när det behövs, säger hon till Ica-kuriren, enligt Expressen och fortsätter:

– Jag är lite långsammare, lite trögare, men trivs rätt bra med det. Jag gillar att sova på saken och ta det lite lugnt. Att göra överilade grejer rimmar inte med mig.

Samtidigt är det allmänt känt att Eva och Efva har gift sig fyra gånger – och en femte gång kan vara aktuellt.

– Vi kanske slår till igen! Att gifta sig är ju så härligt, det är ju alltid de bästa festerna, eller hur?, säger Dahlgren.

Annons