Ex-flickvännen träder fram – berättar sanningen om Christian Bauer

Ex-flickvännen träder fram – berättar sanningen om Christian Bauer

Christian Bauer lever numera ett lyckligt liv med Pernilla Wahlgren. Men innan han träffade realitystjärnan hade han ett helt annat liv. Nu berättar ex-flickvännen sanningen.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
Slå på ljud

I våras gick Pernilla Wahlgren ut med att hon funnit kärleken på nytt, men ingen visste vem den okände mannen var som fångat hennes hjärta.

Senare skulle svenska folket få veta hans namn – Christian Bauer. En försäljningschef från Åkersberga, som då och då extraknäcker som modell.

Och det var på den vägen de kom i kontakt med varandra. Pernilla och Christian har en gemensam makeupartist, som introducerade dem, och vid det här laget vet vi alla hur det slutade.

Men Christian har haft en och annan innan Pernilla. Nu träder en av dem fram. Till Hänt berättar hon sanningen om sin relation med Christian.

Ex-flickvännen om relationen med Christian Bauer

Marie "Mary" Enqvist har varit med i farmen men hon arbetar även som gyminstruktör och det var så hon träffade Christian Bauer.

Han började i en av hennes klasser, men var i ett annat förhållande, och likaså hon. Därmed blev det inget mellan dem vid tidpunkten, även om de redan då hade ett gott öga till varandra.

Några år gick och de blev båda singlar och började dejta.

– Jag var verkligen dödskär i honom. När det ringde och det stod Bauer i telefonen så började jag skaka. Så kär var jag!, säger Mary till Hänt.

LÄS MER: Heta ryktet: Pernilla Wahlgrens beslut med Christian – nu tar de relationen till en ny nivå

Sedan tog det slut.

– Vi hade kunnat "hålla" på hur länge som helst, men jag ville ha familj och han var klar med barnbiten.

I dag har hon inget ont att säga om honom, utan anser att Christian är en "bra och cool" kille.

– Han är rolig och charmig. Vi hade det väldigt roligt ihop.

Marie "Mary" Enqvist om Christians nya kärlek Pernilla

Mary Enqvist är numera "buksvåger" med Pernilla, och när hon fick höra nyheten om vem Christians nya kärlek är satte hon kaffet i halsen.

– Bokstavligen, ja. Jag dog!

Men samtidigt är hon glad för sitt ex skull, och önskar det nykära paret all lycka! Om hon fick hälsa Christian något hade hon sagt:

– "Christian stort lycka till, all kärlek till er. Jag håller tummarna för att det håller – livet ut!" Jag menar det. Pernilla verkar ju svinhärlig och svinskön. Jag unnar henne verkligen stora kärleken.

Foto: TT, Instagram / pernillawahlgren

LÄS MER: Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos förhållande: ”Nu ska folk få reda på det”

LÄS MER: Bianca Ingrossos vilda festkväll utan Phillipe Cohen – kysser annan man

LÄS MER: Tilde de Paula vädjar om hjälp – har det svårt