Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Felix Herngrens beslut med hustrun Clara – efter 18 år som gifta

12 jun, 2023, 15:00 
Felicia Plåt
Felix och Clara Herngren
Paret friade Claras 50 årsdag med hejdundraden fest. Foto: TT

Paret Herngren bjöd in till storfest.

Annons

Superduon och kärleksparet Clara Herngren och Felix Herngren har varit gifta i 18 år. Tillsammans har de tre barn, men de är även bonusföräldrar till varandras barn från tidigare förhållande. Och detta har de även tagit inspiration ifrån och gjort till en serie i den framgångsrika TV-serien Bonusfamiljen.

Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronorBrand logo
Felix Herngrens stora chock efter festavslöjandet – tvingas betala tusentals kronor

Herngrens stora firande

I höstas tog de ett stort beslut och flyttade ner till Palma, Mallorca, efter flera års önskan att bo i ett varmare land. Och nu fick de även chansen att anordna en stor fest i paradiset till Claras 50 årsdag. Det var både familj och vänner på plats. Både Clara och Felix bjöd på bilder från firandet på och det verkar ha blivit ett riktigt lyckat kalas.

Det var både dans och middag på schemat, men även padel kl 23:30. På bilderna kan vi se gästerna på padelbanan och födelsedagsbarnet iklädd en fantastisk klänning dagen till ära. Man måste ju va fin på sin stora dag.

Annons

Maken Felix höll även ett tal för sin numera 50 åriga hustru och om man ska döma av bilder på Instagram verkar de ha varit oslagbart.

Clara Herngrens lycka över att fylla 50

Vissa kan vara nojjiga över att fylla 50, men Clara var bara glad.

– Så otroligt påfylld av kärlekHerregud vad det är fullständigt underbart att fylla 50. Är fortfarande hög. Inte av ngt knark inte , utan bara av kärlek!, skriver hon på Instagram

Även Felix skickade ut en hälsning till sin fru på sociala medier.

– Min coola, stekheta, svinroliga, kloka, barnsliga och underbara Clara Herngren fyller år idag.

Kändisarnas hälsningar

Men han var inte den enda som ville gratta Clara. I kommentarerna rullade det in grattishälsningar från flera kända ansikten.

– Men assååå 50!!!! Magi!!! Hurra å grattis i massor, skriver Christine Meltzer.

– Grattas vackra roliga människa! Å tack för att jag får låna din roliga fina man ibland!, fortsätter Mia Skäringer Lázár.

Även ett annat känt par skickade sina hälsningar, nämligen Strömstedts.

– Men alltså - KVINNAN! - hurra hurra och grattis världen som får ha dig, skriver Jennu Strömstedt, följt av grattishälsningar från Niklas.

Annons