Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filips Lamprechts återförening med danspartnern Linn – bilderna avslöjar relationen

03 jun, 2021, 12:00 
AvIndra Nordemar
Filip och Linn vann Let's Dance 2021 – nu har de återförenats.
Bilder från Linn Hegdals Instagram.

Filip Lamprecht och danspartnern Linn Hegdal kom varann väldigt nära under årets säsong av Let's Dance. Nu återförenas de äntligen igen.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Filip Lamprecht, 24, och Linn Hegdal, 25, kammade hem segern i Let's Dance 2021. Genom hela säsongen var de favoriter både hos juryn och hos tittarna hemma i tv-sofforna, som röstade dem vidare vecka efter vecka.

Kanske var det den goda kemin mellan dem som gjorde Filip och Linn så starka i tävlingen. Deras relation har ifrågasatts ända sedan säsongen drog i gång, då de både har partners, och de har själva uttryckt det starka band som funnits där.

– Du har inte bara lärt mig dansa. Du har lärt mig uppskatta en del hos mig där jag är stolt över något jag gjort. Det har jag inte gjort på flera år. Och det är tack vare dig, sa Filip till Linn efter finalen.

Annons

Filips hyllning till Linn

Filip drog även en liknelse mellan Linn och sin mormor, den folkkära artisten Barbro ”Lill-Babs” Svensson – en hyllning som Linn kallade ”det finaste” hon hört.

– Typ den känslan som mormor gav en, den effekten hon hade på folk, den har du också. Så fort du kliver in i ett rum får du alla andra att må bra. Det är egenskap som inte många människor har.

Let's Dance vinnarnas återförening

Nu, tre veckor senare, har vinnarna återförenats.

Det var när säsongsöppningen av Gröna Lund var här om dagen som Filip och Linn bestämt en heldag tillsammans. De fick även sällskap av Let's Dance deltagarna Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och Hugo Gustafsson, 23.

De före detta danspartnerna såg ut att ha en fartfylld dag full av glädje, när de uppdaterade sina Instagram flöden under dagen.

Nöjesfältet har som många vet haft stängt under en längre period, till följd av pandemin. Men nu har de äntligen öppnat igen – något som njöts till fullo av Filip, Linn, "Keyyo" och Hugo.

Annons

Foto: Instagram

Bild från "Keyyos" Instagram.
Annons
Skärmdump från Filip Lamprechts Instagram. Gänget valde att ta båten ut till Gröna Lund.
Annons