Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Följarna rasar mot Pernilla Wahlgren – ger svar på tal efter förbjudna gesten

30 aug, 2023, 11:30 
Felicia Plåt
Pernilla Wahlgren
Pernilla och Christian ska gifta sig. Foto: TT/Instagram

Pernilla Wahlgren bröt mot en viktig bröllops-regel!

Annons

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära TV-personligheter. Under sommaren hade hon även ett av Sveriges roligaste sommarjobb, nämligen att vara programledare för "Allsång på Skansen".

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernillas allsångssuccé

Under tio somriga tisdagar har Pernilla sjungit allsång med hela svenska folket och hon har verkligen gjort programmet till sitt. Det har varit flera stora artister som gjort Pernilla sällskap på Sollidenscenen och de har bjudit på underhållning i världsklass.

Sista programmet bjöd även på en hel del överraskningar, sonen Benjamin Ingrosso överraskade Pernilla mitt under sändningen och de sjöng en vacker duett tillsammans. I slutet av programmet kom även beskedet vi alla väntade på, Pernilla kommer tillbaka nästa sommar!

Annons

Pernilla och Christian på bröllop

Men förutom att vara allsångsledare har Pernilla njutit av sina lediga dagar tillsammans med fästmannen Christian Bauer. Nyligen gick de blivande makarna på vännerna, Karl Dyall och Josefine Bengtssons, bröllop.

Pernilla och Christian delade med sig av flera bilder från bröllopet och Christian skrev ett fint inlägg till de nya makarna.

"Vilket heeelt underbart magiskt fantastiskt kärleksfullt vackert bröllop mellan Karl & Josefine, kärlekstårar blandades med massa skratt, glädje och sång Sååå lycklig att jag & min älskade blivande fru fick dela denna oförglömliga stund/plats med er", skriver Christian på Instagram.

Pernilla ger svar på tal

Men förutom att njuta av Christians fina ord regerade flera följare på en speciell detalj på en av Pernillas bilder.

På bilden kan man se Pernilla och Christian stå tätt intill varandra och le mot kameran. Christian har på sig en stilig blå kostym, men det var Pernillas klädval som följarna reagerade på.

Det är allmänt känt att det enbart är bruden som bär färgen vit på bröllopet, och det anses nästan oförskämt om en gäst skulle komma i "brudens färg". Men Pernilla hade gått emot regeln då hon bar en vit klänning, vilket följarna kommenterade på.

"Nu kommer kommer jag få kommentarer på min kommentar: trodde det bara var bruden som bär vit klänning, gästerna ska ha annan färg, dock inte rött", skriver en följare i kommentarerna.

Men Pernilla satt ner foten och gav svar på tal.

"Absolut, men i detta fall, bads alla gästerna bära vita kläder", skriver Pernilla.

Annons