Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Folkkära tv-profilen syns plötsligt i TV4 igen – märkliga beteendet rör upp känslor

02 sep, 2022, 09:30 
Hans Fahlén

Hans Fahléns beteende i TV4 rör upp känslor.

Annons
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!Brand logo
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!

För flera år sedan gick det knappt att slå på tv:n utan att se Hans Fahlén i rutan. Inför en miljonpublik åkte han land och rike runt för att ta del av olika kulturer i programmet När och Fjärran.

Han gifte sig med Kristin Kaspersen 2003 och tillsammans utgjorde de ett av Sveriges kändaste tv-par. De var även programledare för Fångarna på fortet och tv-tittarna verkade inte kunna få nog av paret – men det hade också en baksida.

– Det här kändisskapet när jag och Kristin gifte oss så var det väl extremt. Det var annorlunda då också, i princip varje vecka var det någonting. Min relation till det var att inte låta det hamna under huden på en. Det var väl en del halvsanningar som skrevs men jag tror att jag klarade mig ganska bra från att låta det beröra mig, sa Hans Fahlén till Expressen.

Annons
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén
Kristin Kaspersen och Hans Fahlén skilde sig 2009.

Hårda kritiken mot Hans Fahlén

Paret skilde sig 2009 och efter succéåren på TV4 ville Hans Fahlén söka nya utmaningar på andra kanaler. Men programmen fick inte något fotfäste och med tiden försvann han från rampljuset.

Många chockades när han återigen dök upp i tv-rutan i samband med OS i Kina förra året. Han agerade utsänd reporter för Discoverys räkning, men det dröjde inte lång tid kritiken kom.

Han gav ett förvirrat intryck och glömde bort namnet på storfavoriten när han kommenterade mixade lagfinalen i freestyle-hopp. På tv-bilder kunde man se hur han skrek på en kinesisk kollega för att få hjälp.

Annons

– Jag hade läst på, och dessutom stått och pratat med de kinesiska journalisterna innan, men tappade sedan namnet. Det var dumt. Jag ber om ursäkt om någon tog illa vid sig, sa han till Aftonbladet.

Chocken – dök upp naken i TV4

Nu har han synts i TV4 igen. Under Kristallen bjöd Hans Fahlén, Peppe Eng och Tony Irving på en nakendans inför ett chockat publikhav på Cirkus i Stockholm.

Endast två ballonger såg till att det inte blev en fullkomlig nakenchock. Tv-bilderna visade hur några i publiken skrattade, medan andra gapade chockartat och utbytte skeptiska blickar.

Ballong var en hyllning till Lasse Åberg, som tilldelades Kristallens hederspris. Dansen är ett resultat av en populär nakensketch från programmet Nöjesmaskinen, som då utfördes av Lasse Åberg, Sven Melander och Bosse Larsson.

Peppe Eng, Tony Irving och Hans Fahlén
Peppe Eng, Tony Irving och Hans Fahlén uppträdde med ballongdansen i Kristallen.
Annons
Peter Jihde
Peter Jihde chockades.
Özz Nûjen och Jessica Almenäs
Özz Nûjen och Jessica Almenäs skrattade.
Omar Rudberg och Edvin Ryding
Omar Rudberg och Edvin Ryding såg rejält skeptiska ut.
Annons

Foto: TT/TV4

Annons