Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Foppas lycka efter uppbrottet från Nicole – nu visar han upp nya!

12 jan, 2024, 07:00 

Peter Forsberg berättar nyheterna!

Annons

Peter "Foppa" Forsberg är en av våra främsta ishockeyspelare genom tiderna, och har med åren dessutom blivit en framgångsrik entreprenör.

Men nu kommer vi se honom i ett helt nytt sammanhang. På Instagram berättar Foppa om lyckan!

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Peter Forsbergs liv efter separationen

Foppas fjolår bestod av högt och lågt. Det var i maj förra året som han och partnern Nicole Nordin meddelade att de valt att gå skilda vägar, efter 13 år ihop.

"Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att skiljas som ett par." Skrev de bland annat i uttalandet.

Annons

"Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn"

Men livet rullar på, och i en intervju med Aftonbladet berättade han hur han fyller dagarna:

– Jag gör lite business, kollar på hockey och har ett otroligt blandat liv, ibland lite för mycket att göra. Jag har ju fyllt 50, kanske ska varva ned och bara göra saker som är roliga med personer som jag trivs med.

Nicole Nordin och Peter Forsberg
Både Nicole och Peter bor kvar i Schweiz.
Annons

Peter Forsbergs beslut efter uppbrottet från Nicole Nordin

Trots att Foppa erkände att han har lite för mycket att göra, har han nu tagit på sig ett riktigt äventyr. Han är nämligen en av deltagarna i höstens säsong av Kanal 5-programmet Över Atlanten. Tillsammans med ett gäng andra kända profiler kommer han nu segla över Atlanten – och av tidigare säsonger att döma kommer det inte bli odramatiskt.

På Instagram berättar han själv om äventyret, och sitt nya hem:

– Detta är mitt nya hem för de kommande 2-3 veckorna. Jag åker från Gran Canaria imorgon med mina vänner, och förhoppningsvis kommer vi fram levande någonstans i Karibien i slutet av januari.

I besättningen finns förutom Foppa även Suzanne Reuter, Anders "Ankan" Johansson, Clara Henry, Christoffer Appelquist och Dante Zia.

Foto: TT

Annons