Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nicole Nordin visar upp lyckan utomlands – efter uppbrottet från Foppa: ”Lyckligt lottad"

11 dec, 2023, 14:00 
Nu är Nicole Nordin så lycklig – här visar hon upp glädjen utomlands.
Annons

Det var den första maj i år som chockbeskedet kom att Peter "Foppa" Forsberg och Nicole Nordin valt att separera efter 13 år ihop.

Nu har det gått drygt åtta månader sedan uppbrottet, och det har runnit vatten under broarna. Och Nicole Nordin har funnit något att vara lite extra lycklig över.

Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottetBrand logo
Så blir Peter ”Foppa” Forsbergs & Nicole Nordins nya liv efter uppbrottet

Därför bor "Foppa" kvar i Schweiz efter uppbrottet från Nicole Nordin

Tillsammans utgjorde Nicole och Peter ett entreprenörspar av rang. De är delägare i skoföretaget Inuikii, och det var också det som gjorde att flyttlasset gick till Schweiz 2018. Trots att de gått skilda vägar är de fortsatt affärspartners:

– Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn, skrev de i sitt första uttalande.

Annons

De bägge har beslutat att bo kvar i Schweiz. I en intervju med Aftonbladet tidigare i år berättade Peter att han inte är särskilt sugen på att flytta hem till Sverige:

– Man kan till och med åka i fängelse om man kör för mycket för fort och när man läser Aftonbladet är det väl inte så positivt det som händer i Sverige med alla skjutningar. Här kan mina barn gå till skolan i en trygg miljö. Jag är glad att jag bor i Schweiz och man håller sig inom vad man får göra helt enkelt, sa han bland annat då.

Nicole Nordin visar upp stora lyckan utomlands

Förutom Inuikii är Nicole också grundare av modeagenturen Alline Agency, som hon startade ihop med Peter Forsberg 2014. Hon jobbar aktivt med den, och av hennes Instagram att döma verkar hon stortrivas med sina kollegor och arbetsuppgifter. I somras berättade hon också att hon fått en ny affärspartner:

Annons

"Jag känner mig så otroligt lycklig över att få dela nyheten att den vansinnigt begåvade @jasminekhodadi har gått med mig som partner @allineagency Hon är den typen av kvinna som tillför så mycket till bordet; positiv energi, intelligens, visdom, klass, ambition och driv"

Nu laddar Nicole upp en bild från en fotografering ihop med Alline Agency, från osannolikt vackra St. Moritz i Schweiz. Och hon är så lycklig när hon visar upp bilderna och tackar alla kollegor:

"Uppskattar verkligen hur lyckligt lottad jag är som får göra något så givande som detta med underbara människor"

Så underbart att se – och vilka bilder!

Foto: TT

Annons