Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Förändringen: Anne Lundberg bekräftar beslutet med maken – efter 4 år som gifta

02 feb, 2023, 10:30 

Anne Lundberg avslöjar drömplanerna med maken Allan Lindfors.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Rödklädda och glada knöt de banden 2019. SVT-profilen Anne Lundberg sa ja till byggkonsulten Allan Lindfors i Piso Livadi, beläget på den charmanta grekiska ön Paros.

5 saker du inte visste om ”Antikrundan”Brand logo
5 saker du inte visste om ”Antikrundan”

I bakgrunden vilade en vacker utsikt från kapellet och gästerna, som var helt klädda i vitt, fick bevittna ett bröllop som inte kan beskrivas på något annat sätt än sagolikt.

”Äntligen man och hustru” skrev Anne Lundberg i ett inlägg på Instagram.

Anne Lundberg om planerna med maken

Att det blev just Paros paret valde att gifta sig på har sina förklaringar Anne Lundberg har i hela sitt liv varit fascinerad av det kulturhistoriska och berättelserna bakom historierna.

Annons

Just nu är hon aktuell i programmen Husdrömmar och Antikrundan i SVT, där hon får gott om utrymme att grotta ned sig i sitt stora intresse.

– Jag är en historieberättare, jag älskar historierna i ”Husdrömmar” och Antikrundan, det är inte priserna som intresserar mig utan det är historierna. Jag kommer köpa ett hus som bär på en historia, säger hon till Expressen.

Anne Lundberg om nya drömhuset

Ja, Anne Lundberg har länge drömt om att köpa ett gammalt hus utomlands. Nu när hon och maken Allan knutit sina band känns det självklart att slå hål i saken.

Det nya drömhuset i Italien ska bli som en samlingsplats för hela familjen, dit barn och barnbarn kan ta sig för att koppla av. Platsen är noggrant utvald och anpassat för Anne Lundberg kulturhistoriska intresse.

– Det ligger inte på någon flådig plats utan i en liten bergsby en timme söder om Rom, mellan Rom och Neapel. En timme från kusten, en timme från bergen. Det är som ett litet origo, som en sån där Asterix och Obelix-by på en liten bergstopp med ringmur runt. Bara gamla fina hus. Inte dyrt, inte fancy. Bara extremt italienskt, väldigt mycket charm och fina gamla hus, säger hon till Expressen.

Annons

”Finns hus du kan köpa för 300 000”

Anne Lundberg och Allan Lindfors måste dock renovera huset innan det går att flytta in i det. Tanken är inte att bo där på heltid, utan några månader varje år.

Till Expressen säger att hon att prislappen landade på mellan en och två miljoner, men att det går att komma mycket billigare undan.

– I den här byn finns hus du kan köpa för 300 000. Det finns byar i Italien där du får betalt om du tar över ett hus om du lovar att renovera det.

Allan Lindfors och Anne Lundberg
Anne Lundberg med maken Allan Lindfors.

Foto: TT

Annons