Förändringen i Doktor Mikael och Lotta Engbergs relation - sanningen är ute

17 aug, 2022, 17:08 

Nu blir det andra bullar!

Annons

Succéparet Mikael "Soldoktorn" Sandström och Lotta Engberg har blivit ett av våra mest omtyckta par. Kanske blir det extra spännande och härligt att följa en kärlekshistoria som tog fart precis framför ögonen på oss!

Nu väntar en liten förändrad tillvaro för det kärleksfulla paret.

Speciella säsongen

Under sommaren har Lotta Engberg haft fullt upp, som hon ju så ofta har under årets varmare månader. Sedan sommarens intåg har Lotta måndagarna i ända befunnit sig i Göteborg för att sjunga och underhålla svenska folket från Lisebergs scen.

I måndags rundades säsongen av för i år, just denna omgång var speciell på många vis.

– Nu har vi haft två jättekonstiga somrar. En helt utan publik, tack gud för alla gästartister som kom och som stannade kvar, så man hade någon att sjunga med, och till! berättade Lotta för Svensk Damtidning strax innan premiären.

Dessutom var säsongen extra lång, vilken revansch!

Annons

Krocken i relationen

Men semestern med kärleken och sambon Mikael då? Ja, den blev det inget av – förens nu. Lottas semester tar ju vid när de flesta andras tar slut.

– Då ska vi nog hitta på någonting. Vi har en gemensam förälskelse i golfen, så vi ska försöka komma iväg och spela golf i september. Då behöver man ju inte åka iväg, det kanske blir en svensk golfsemester! Man kan hyra en husbil. Jag vet inte, på något vis ska vi ägna oss åt golf och varandra, sa Lotta till Svensk Damtidning.

Nu blir det dock lite andra bullar i hushållet. När Lotta äntligen får koppla av – avbryter sambon Mikael semestern och återgår till jobbet. Han dök nämligen upp i morgonens sändning av Nyhetsmorgon, där han regelbundet dyker upp i egenskap av programmets egna doktor. Under sommaren har istället Marcus Olausson, Sommardoktorn, hållit ställningarna.

Det blir alltså förändring i villan i Mölnlycke – helt ändrade roller! Den 28:e augusti är Lottas korta semester också slut, då hon är tillbaka i Bingolotto.

Men om planerna kvarstår ser schemana ut att synkas i september, för en härlig golfresa.

Foto: TT

Annons