Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förvånande bilderna! Så ser Amadeus Sögaard ut idag

30 aug, 2018, 09:00 
Margareta
Tiden går fort, något vi påmindes om när Carola Häggkvist visade upp sig med sonen Amadeus nyligen! Sist vi såg kändissonen var han en söt liten pojke. Nu har Amadeus blivit en man.
Annons

När lilla Amadeus föddes var det huggsexa bland tidningarna för att få ta de första bilderna på pojken. Mamma Carola Häggkvist och pappa Runar Sögaard var några av de absolut hetaste kändisarna. Men under åren har Amadeus inte synts speciellt ofta, utan valt att leva ett någorlunda dolt liv, en bra bit från rampljuset.

Då och då har vi sett kändissonen på olika premiärer eller event tillsammans med mamma Carola.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Carola med Amadeus under en biopremiär 2007.
Carola med Amadeus under en biopremiär 2007.
Sångerskan Carola Häggkvist med sonen Amadeus 2010.
Sångerskan Carola Häggkvist med sonen Amadeus 2010.
Amadeus Sögaard och Carola år 2013.
Amadeus Sögaard och Carola år 2013.
Annons

Men så dök han upp under förra helgen, när Anders Bagge bjöd in till storslaget bröllop. Amadeus Sögaard var Carolas plus en, och visst har han blivit stor!

Amadeus med mamma Carola Häggkvist under Anders Bagges bröllop.
Amadeus med mamma Carola Häggkvist under Anders Bagges bröllop.

Amadeus har gått och blivit huvudet längre än sin mamma, även när hon bär klackar, och han är hela 20 år gammal. Han är fotbollspelare till vardags, närmare bestämt en av backarna i laget IK Frej Täby. Men just denna helg var det bevisligen ingen match, och istället fick vi se honom mingla med sin älskade mamma!

Foto IBL, Malin Bondesson

Annons