Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Förvirringen efter nya bilden på Markoolio och Irma – inte som man trott

24 aug, 2023, 07:30 

Nu väcks en hel del frågor.

Annons

Det är få duos som tagit Sverige med storm på samma vis som artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo och hans mor Irma. I programmet Marko och Irma fick vi följa bygget av Irmas nya hus, och på köpet fick svenska folket sig en ny idol i Sommar och sol-sångarens mamma.

Nu syns de ihop på en ny bild – som väcker en del frågor.

TV: Hör mammans chockerande avslöjande om MarkoolioBrand logo
TV: Hör mammans chockerande avslöjande om Markoolio

Markoolios nya jobb – bilden väcker frågor

Den första säsongen av Marko och Irma är slut, och TV4 har bekräftat att en ny säsong kan väntas nästa år. Men redan innan dess kan man förmodligen räkna med mer mor och son i rutan.

I början av sommaren blev det nämligen klart att den tidigare SVT-klassikern Smartare än en femteklassare flyttar till kanal 5, med Markoolio som ny programledare. I pressmeddelandet berättade Marko om nerverna inför hösten, och att han själv har barn som går i femteklass.

Annons

Det meddelades alltså ingenstans att han skulle få sällskap av sin mamma Irma – men när artisten Casper Janebrink delar en pressbild på Instagram eftersom han är en av deltagarna avslöjar han ett och annat. Irma dyker upp!

De tävlar i Smartare än en femteklassare 2023

Ja, en bild som väcker en hel del frågor kring hur stor hennes roll kommer vara. Kommer Marko få sig en sidekick?

När han gästade Nyhetsmorgon tidigare hintade även han om att Irma kommer dyka upp i rutan – men inte i vilken omfattning.

– Jag tvingade även med morsan lite grann där på ett hörn.

Snacka om att vara upplagt för succé! Och nu vet vi alltså också att Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink tävlar. På bilden ser vi även Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, komikern Sofia Dahlén, Måns Möller och matkreatören Camilla Hamid.

Markoolio tar över programledarrollen efter Josefin Johansson, som ersatte Lasse Kronér.

Foto: TT

Annons