Fräcka gåvan till Helena Seger – Zlatans drastiska beslut

Helena Seger fick sig en chock när hon plötsligt fick en gåva utöver det vanliga.
Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger har varit ett par i nitton år och de har två söner ihop, Vincent och Maximilian. Men det är inte mycket vi vet om familjens privatliv, då de ofta håller sig undan från offentligheten.

Däremot går det inte att ta miste på deras förmögenhet, som bland annat lyser igenom när Zlatan unnar sig på sina födelsedagar och köper sportbilar för miljontals kronor. Senast, på hans 40-årsdag, firade han med en sprillans ny Ferrari värd 5,6 miljoner kronor.

Även Helena såg till att hylla sin man med en storslagen fest på den stora dagen, trots att hon och sönerna var i Stockholm medan Zlatan var i Milano. Vad festen kostade att anordna är det nog få som vet men troligtvis var det en hisnande summa, då den ägde rum på lyxiga Hyatt Centric Hotel med en upplyst fasad där siffran 40 projicerades över hela hotellbyggnaden.

Oväntade presenten till Helena Seger

Men alla bra presenter behöver inte vara dyra, så att säga. Det fick Helena veta när hon fick en oväntad gåva av artisten Eric Saade.

Sönerna Vincent och Maximilian hade under många år Eric Saade som idol, han erbjöd därför familjen att komma på en av hans konserter i Malmö. Efteråt fick barnen komma backstage där de fick signerade tröjor av Saade. Helena var också med och även hon fick sig en överraskning.

– Till Helena Seger gav jag ett par Eric Saade-hotpants och sa "Hälsa Zlatan". Hon tyckte det var askul, har han berättat i en intervju med Expressen.

Zlatans reaktion efter gåvan till Helena

En tid senare uppträdde Eric på Fotbollsgalan, och Zlatan var där för att ta emot Guldbollen. Han hade då hört om Erics vågade gåva till Helena.

– Det var därför han kom fram eftersom han också tyckte att det var roligt. Vi snackade om allt möjligt. Egentligen har jag inte velat berätta det tidigare eftersom jag inte velat att det ska bli någon grej, men nu har det gått så lång tid, säger Eric.

Foto: TT

LÄS MER: Zlatans sorg – beslutet som splittrar relationen med Helena Seger

LÄS MER: Ny bok avslöjar sanningen om Helena Segers äktenskap med Zlatan

LÄS MER: Helena Segers chock – Zlatans namn dras upp i omtalade rättsfallet

LÄS MER: Helena Segers och Zlatans lyxiga townhouse: Bilden inifrån!