Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fredrik Wikingssons fina besked om äktenskapet – efter 19 år som gifta

05 feb, 2024, 15:00 
Fredrik Wikingsson och Johanna Swanberg
Fredrik Wikingsson och Filip Hammar är tillbaka med en ny säsong av Alla mot alla – och den förstnämnda har även ett rörande privat besked.
Annons
Fredrik Wikingssons besked om att ta över ”På spåret” – har bestämt sigBrand logo
Fredrik Wikingssons besked om att ta över ”På spåret” – har bestämt sig

I kväll, måndag, är Filip Hammar, 48, och Fredrik Wikingsson, 50, tillbaka med en elfte säsong av Alla mot alla.

Precis som i fjol blir det en allstar-säsong men annat är sig olikt. I år kastas nämligen paren om så att kändisarna tvingas till en ny parhäst.

När Svensk Damtidning pratar med Fredrik kommer han med flera roliga besked om programmet – och även om privatlivet med frun Johanna, 49.

Fredrik Wikingsson om nya säsongen

Det råder inga tvivel om att Fredrik är taggad på den nya säsongen. Han pratar om den med stor entusiasm:

– Det är säsong 11 och vi känner att vi vill göra något som gör att den här säsongen känns egen. Eftersom vi haft en allstar-säsong innan med bara tittarfavoriter så tänkte vi att vi tar några tittarfavoriter till och skapar en swingersäsong. Partnerbyte helt enkelt.

Annons

– I vår värld kändes det väldigt kul. Vi var oroliga för att deltagarna inte skulle våga eller vilja, men alla har varit jättepepp på det. Sen har vissa ångrat sig tror jag, för det går riktigt dåligt för några, vilket man inte trodde.

Fredrik berättar bland annat att det finns lag som tidigare varit i final men som nu plötsligt förlorar matcher efter matcher och att det blir "jätteomtumlande, men kul".

Nu är halva säsongen inspelad och resterande halva ska alltså spelas in – och från och med i kväll börjar det rullas ut på tv.

Och Fredrik pratar inte bara gott om den nya säsongen, han har även ett härligt besked om sin fru, Johanna!

Fredrik Wikingssons besked om frun

Fredrik och Johanna har varit gifta i 19 år vilket innebär att de har ett 20-årsjubileum framför sig. På frågan om det blir ett firande kommer tv-profilen med besked:

Annons

– Vi har ju bröllopsdag på nyårsdagen så vi glömmer det varannan gång för det är så mycket fokus på dagen som sker innan. Vi har inte börjat tänka på det över huvud taget. Vi är inga superfirare någon av oss.

– Men vi har ju väldigt opportunistiska barn som ser alla möjligheter till att det kan köpas goda grejer. Så jag har en känsla av att vi kommer att ha en hejaklack bestående av våra barn som kommer att elda på det här för att säkerställa att det ska köpas mycket sötsaker. Så det lär ju bli av för att de kommer tjata in det.

Fredrik Wikingsson med armen om Johanna Swanberg
Nästa år firar Fredrik och Johanna 20 år som gifta.Karin Törnblom/TT

Fredrik och Johanna har två döttrar ihop som alltså också verkar få det trevligt när det är dags för det stora jubileet.

Foto: TT

"Alla mot alla" 2024 har premiär på Kanal 5 och discovery+ måndagen den 5 februari klockan 22:00.

Annons