Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson reagerar direkt! Fruktansvärda upptäckten med William Poromaa

25 feb, 2023, 14:00 

Frida Karlsson och William Poromaa berättar nu om skräcken.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

De träffades i ung ålder på en skidtävling. Sedan dess har det varit Frida Karlsson och William Poromaa. För flera år sedan köpte de ett hus i Sollefteå och bodde tillsammans, men våren 2021 bestämde de sig för att flytta isär.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

I november förra året såldes huset för 900 000 kronor, efter att Frida Karlsson och William Poromaa bestämt sig för att lägga all energi på sina karriär och träna på varsitt håll. Frida hamnade i Östersund och William Poromaa i Sundsvall.

Annons

– Vi är fortfarande i lag, men båda tror på det här och har väl pratat igenom det. Det har inte varit helt solklart. Det har varit mycket funderingar. Men jag har väl tänkt att prova och se hur det funkar, sa William Poromaa till Östersunds-Posten.

Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson och William Poromaa.

Frida Karlssons otäcka kollaps

Och det verkar ha funkat väldigt bra. I januari visade Frida Karlsson vilken stjärna hon är i skidspåren och kammade hem hela Tour de ski.

Men efter loppet utspelade sig dramatiska scener. I ren utmattning föll hon ihop i målfållan och många blev för oroliga över hennes tillstånd.

Annons

– Jag mår mycket bättre nu. Jag var inte vid medvetande precis vid målgången. Men det har hänt förr och jag blir väldigt rädd, men nu är det som vanligt igen, sa hon till Aftonbladet efteråt.

Frida Karlssons mardröm med William Poromaa

Nu har Frida Karlsson och William Poromaa återförenats i Slovenien, där båda deltar i skid-VM i Planica.

Men uppladdningen har varit allt annat än perfekt. En svart katt har nämligen strukit omkring i närheten av deras hotell och eftersom Frida Karlsson är väldigt vidskeplig känns det obehagligt att se det fyrbenta djuret göra sin grej.

Frida Karlsson
Frida Karlsson är inte nöjd med förutsättningarna inför lördagens tävling i Planica.

– Det är ju en svart katt som går över vägen hela tiden. Det är skrockfullt. Jag spottar över axeln, som man ska, säger Frida Karlsson till Aftonbladet och förklarar att hon gärna hade varit omgiven av andra djur.

Annons

– Jag är absolut ingen kattmänniska, jag är en hundmänniska ut i fingertopparna.

Även William Poromaa förklarar att han gärna hade haft andra djur än katter omkring sig.

– Jag är nog mer hundmänniska, konstaterar han.

Katt
Både Frida Karlsson och William Poromaa har noterat en svart katt som korsar vägen hela tiden. OBS! Katten på bilden har inget med händelsen att göra.

Foto: TT

Annons