Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Frida Karlsson syns ihop med skidstjärnan Jens – efter uppbrottet från William Poromaa

07 mar, 2023, 11:00 

Skidparet Frida Karlsson och William Poromaa har gjort slut. Nu pekar hon ut en annan kollega i skidlandslaget.

Annons

Det var mitt i glädjeyran efter ett lyckat skid-VM som två stjärnor ur det svenska skidlandslaget kom med det trista beskedet: Frida Karlsson och William Poromaa har gjort slut.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Ja, kärlekssagan har helt enkelt nått vägs ände.

Bara timmar efter att beskedet var ute pekar Frida ut en annan skidtalang, Jens Burman. Det hela rör sig om en hemlig festkväll.

Chockbeskedet: Skidparet går skilda vägar

Det var för Expressen som Frida Karlsson bekräftade uppbrottet. Hon berättade att de fortfarande är goda vänner, och kort efter fick tidningen en pratstund med den andra parten, William Poromaa, efter hemkomsten på Arlanda.

– Det går bra. Det har funkat bra, vi har skött proffsigt tycker jag, säger han.

För inte märktes någon hjärtesorg av i skidspåren. Frida lämnade Planica med hela fyra medaljer, och William tog ett brons. Men visst anade somliga att något inte stod rätt till mellan paret.

Annons

Trots medaljregnet fångades inte paret på bild en enda gång tillsammans när de firade succén, och på deras sociala medier har det ett tag ekat tomt på bilder tillsammans. När uppbrottet skedde har varken Frida eller William kommenterat.

Frida Karlsson och William Poromaa
Ex-paret har redan sedan tidigare flyttat isär.

Frida Karlssons vinkning till Jens Burman

Nu har alltså ett spännande VM lidit mot sitt slut, och som tidigare nämnt blev det svensk succé! Landslaget visade sig från sin bästa sida och stod för imponerande prestationer. Därför fanns det såklart all anledning att fira, vilket de också gjorde med en hejdundrande fest.

En insats verkar imponerat särskilt på Frida. Det handlar om en alldeles viss landslagskollega, som alltså medverkade på samma fest:

– Jag får nypa mig i skinnet för att inte säga något om Jens Burman. Det var något i hästväg, säger Frida om festen till Expressen.

De har alltså gått att se ihop på firandet, men mer vill hon inte utveckla kring varför han stack ut. Huvudpersonen själv är minst lika kryptisk om vilka festbravader ho syftar på.

– Nej, det som hände där får vara en hemlighet. Vi hade en rolig kväll i alla fall, säger Burman till tidningen.

Jens Burman
Jens Burman, inte bara en fena i skidspåret...

Foto: TT

Annons