Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Frida Nordstrands relation med fotbollsstjärnan – de är kära

12 jun, 2024, 11:00 
Frida Nordstrand och Kim Källström
TT
EM-aktuella Frida Nordstrand är tillsammans med en svensk fotbollsstjärna!
Annons

Fotbollsälskarna kommer att få se mycket av Frida Nordstrand i sommar. Det är hon och Pär Lernström som kommer att vara programledare i TV4:s sändningar från Fotbolls-EM.

– Jag är mycket tacksam över att ha fått förtroendet att programleda ännu ett mästerskap! Det är inget snack om att det kommer bli en otrolig fotbollsfest i Tyskland. Med deras fotbollstradition, deras starka vår när det gäller klubblagsfotbollen, stämningen på arenorna och deras ordning och reda kommer det bli en drömsommar för alla fotbollsälskare, så väl på plats som framför tv:n. Givetvis har vi besökt flera av länderna för djupare reportage och vi har ett stort och starkt team på plats på arenorna, samt en grym uppställning experter vid vår sida i studion. Jag ser verkligen fram emot det här, säger Frida i ett pressmeddelande.

Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 årBrand logo
Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 år

Frida Nordstrands kärleksrelation med fotbollsstjärnan

Frida är ett välbekant ansikte för alla som uppskattar fotboll. Hon har intervjuat otaligt antal fotbollsstjärnor under åren – ofta som flygande reporter efter matcherna.

Jan-Erik Berg
Jan-Erik delar ut en tackling på landslagsikonen Niclas Alexandersson.BJÖRN LARSSON ROSVALL / TT

Men hon har också en livs levande fotbollsstjärna hemma hos dig – dygnet runt.

Frida är nämligen tillsammans med Jan-Erik Berg. Han har lagt skorna på hyllan men spelade tidigare allsvensk fotboll i Stockholmsklubben Brommapojkarna.

Annons

– Vi träffades långt innan jag ­började med sport, då jag fortfarande spelade teater, har Frida sagt i en intervju med Aftonbladet.

Frida Nordstrand och pojkvännen Jan-Erik Berg har barn

Jan-Erik arbetar numera med IT på smyckesföretaget Edblad & CO. Han och Frida har en son ihop och bor i Nacka söder om Stockholm.

– Min son är väldigt berest kan jag säga. Han är med mig på mina resor. Han vet ju inget annat och har haft det så sedan dag ett. Jag har bestämt själv att det ska vara så. Min sambo har tagit ut all sin ledighet och följt med på OS och Champions League men gjort klart för mig att han är pappa och inte barnvakt, haha. Jag är stolt över att vi löst det så. Jag kommer att få en jämställd kille, har Frida sagt.

Annons