Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Fruns skräck – efter bilderna i SVT på David Lagercrantz

15 jan, 2022, 19:30 

Anne Lagercrantz uttrycker oro inför David Lagercrantz dag på Stjärnorna på slottet!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Stjärnförfattaren David Lagercrantz, 59, är en av kändisarna som medverkar i årets Stjärnorna på slottet, som sänds i SVT på lördagar.

I programmet berättar han om allt ifrån sin framgångsrika karriär till den komplicerade relationen till sin far, Olof Lagercrantz.

Bland annat avslöjar han pappans hård ord på dödsbädden:

– Jag möter hans blick och så tittar han på mig med en vemodig blick, med en känsla av att det är det sista han säger till mig, berättar David och fortsätter:

– Jag vet inte vad det är med dig David men ingenting vad du skriver, skriver du på allvar.

Fruns oro inför programmet: "Lite läskigt"

David berättar även hur han träffade sin fru, SVT-chefen Anne Lagercrantz, 48. Han frågade henne om hon ville följa med honom till Åmsele, när han skulle skriva en bok om Åmselemorden.

På Facebook skriver Anne att hon är glad över att hon följde med David till Åmsele för många år sedan, men uttrycker även en nervositet inför avsnittet som sänds ikväll:

Annons

"Blir lite läskigt att se Stjärnorna på slottet ikväll, men litar ju på SVT", skriver hon.

Kärleken till barnen: "Jag ska vara en förebild"

I programmet berättar David även att han hade flera mörka år när han mådde dåligt, men att ljuset kom när hans dotter Signe föddes 1994.

– Signe spelar så stor roll när jag kommer från den här bakgrunden, nu ska jag vara en förebild, berättar han att han kände.

David fick dottern Signe med sin tidigare fru, men har nu även två barn tillsammans med Anne – som heter Nelly och Hjalmar.

Annons