Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Johanna Nordströms pengaregn innan Melodifestivalen – galna månadslönen

19 feb, 2022, 20:12 
AvIndra Nordemar

Johanna Nordströms drar in hisnande summor efter hennes framgångar.

Annons
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!Brand logo
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!

Melodifestivalen är i full gång och i kväll det den tredje deltävlingen. Bland artisterna som tar plats på scen finns namn som Anders Bagge, Linda Bengtzing, Lisa Miskovsky och Lancelot Hedman Graaf.

Och Oscar Zia håller i trådarna som programledare, men han får även sällskap av en "co-host". I kväll är det komikern Johanna Nordström som tar plats vid Oscars sida.

Komikern Johanna Nordströms framgångar med "Ursäkta"

Johanna Nordström har på senare tid kommit att bli en av Sveriges främsta komiker. I fjol åkte hon landet runt med den utsålda showen "Ring polisen", hon har skapat flera humorprogram på bland annat SVT, och hon driver en av Sveriges populäraste podcast "Ursäkta", med Edvin Törnblom.

Annons

Framgångarna med podden har minst sagt gett klirr i kassan. Ursäkta har legat i poddtoppen sedan starten 2020, och går vartannat om Alex och Sigges populära podcast.

Johanna Nordströms galna pengasuccé innan Mello

Vad ger det sett till inkomst mån tro? Jo, för Johanna innebär det drygt 400 000 kronor i månaden. Inte illa för en timmes snack i veckan med sin bästa vän!

– Jag är en spenderare också, så jag spenderar också ganska mycket pengar, säger hon podden och berättar vad inkomsterna går till:

– Kläder. Skor. Jag är en Asos-shoppare på ett sätt som är sinnesjukt. Jag kan få för mig att jag ska gå och köpa en locktång som jag sett på nån sida och så kostar den flera tusen. Sånt gör jag jätteofta.

Och nu gör hon alltså debut i Mello, även om det inte är som deltagare är det något som hon inte är helt bekväm med, trots hennes scenvana.

Hon har en fantastisk sångröst, vilket svenska folket fick bevittna när hon dök upp som draken i Masked Singer, men att sjunga framför folk är inget hon gärna gör, men i kväll får tittarna se henne ta ton på sven igen!

Foto: TT

Annons