Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Lancelot Hedman Graafs, 21, intensiva kärleksliv – uppbrott, intriger och frierier

19 feb, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

Lancelot Hedman Graaf har trots sin unga ålder haft ett händelserikt kärleksliv.

Annons
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!Brand logo
MELLO 2022: Här är bidragen i deltävling 3!

I kväll är det dags för den tredje deltävlingen av Melodifestivalen och en av de som tar plats på scen är Lancelot "Lance" Hedman Graaf. Sonen till före detta fotbollsproffset Magnus Hedman och medieprofilen Magdalena Graaf.

Lance växte upp i rampljuset på grund av sina föräldrar. Men i dag står han på egna ben och har skapat en framgångsrik karriär inom musikbranschen.

Trots hans unga ålder, 21 år, har han hunnit med en hel del – och kärlekslivet har det inte varit någon brist på, så att säga.

Lancelot Hedman Graafs intensiva kärleksliv

Genom åren har Lance charmat en hel del flickor, och förhållandena har varit både passionerade och stormiga.

När han var 17 år blev han tillsammans med jämngamla bloggerskan Nellie Berntsson. Kärleken blev dock inte långvarig. Bara ett par veckor senare tog det slut och Nellie menade då att Lance var "blä", och känslorna ska ha varit ömsesidiga.

Annons

Det tog inte många dagar innan Lance inledde en ny relation. Denna gång med dokusåpa-profilen Paulina "Paow" Danielsson. Men förhållandet kantades av bråk och flera uppbrott. Trots det menade Paow att Lance var hennes "allt", och hon tatuerade in hans namn under ena bröstet – något hon kanske borde tänkt över en extra gång. Den eldiga relationen tog slut en vecka senare.

Lance romantiska drag – hyllningen till flickvännen

Lance kastade sig återigen ut i dejtingvärlden, och fann kärleken på nytt. Den åtta år äldre modellen Emilia Lantz fångade hans hjärta. 2020 gick Lance ner på ett knä och friade.

Men knappt ett år senare stod det klart att de avbrutit förlovningen.

– Jag och min tjej, eller aa, vi sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu, har Lance tidigare sagt i sin podcast "Dagen efter med Lance & Linton".

Annons

Men han gav kärleken ytterligare en chans och i höstas fann han sin nuvarande flickvän Desdemona "Dessie" Erlandsson – som han hyllat med egenskrivna låten "Desdemona".

Vi håller tummarna för att kärlekssagan får ett lyckligt slut denna gång, vilket även är titeln på låten som Lance framför i kväll!

Foto: Instagram / Lancelothedmangraaf

Annons