Gästen ångrar sin medverkan i Benjamins: "Inte en bra känsla"

29 apr, 2023, 10:04 
AvFelicia Plåt
Benjamins
En av gästerna blev obekväm under inspelningen av Benjamins. FOTO: TV4

En av gästerna i Benjamins avslöjar hur hon egentligen upplevde kvällen.

Annons

Benjamin Ingrossos mat och musikprogram "Benjamins" är inne på sin tredje och sista säsong. Det är sista gången vi ser honom laga fantastisk mat och skapa musikmagi med flera olika gäster i det lilla köket i Stockholm. Men Benjamin väljer att sluta på topp har bjudit in flera stora artister och kändisar till sitt program. Bland annat kommer ingen mindre än Björn Ulvaeus att medverka i ett avsnitt.

Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Men till första programmet fick vi också se några riktiga höjdare inom både musik och underhållningsbranschen. Det var nämligen Lasse Holm, Carol Häggkvist och komikern Johanna Nordström som medverkade i programmet.

Johanna och Carola
Detta är trejde och sista säsongen av Benjamins. Foto: TV4

"Obekväm inspelning"

Stämningen verkade vara på topp under kvällen och Benjamin och Carolas cover på Bee Gees låt "To love Somebody" blev en riktig hit. Men alla gäster hade inte en bra känsla efter kvällen. Komikern Johanna Nordström berättar i sin podd om upplevelsen i Benjamins program.

Annons

– Jag vill inte kritisera Benjamin överhuvudtaget, men det var en väldigt obekväm inspelning, säger hon i podcasten "Ursäkta".

Hon menar att hon inte hamnade i rätt sällskap. Med Lasse Holm, Carola och Benjamins bästa vän Björn Formgren där såg hon inte riktigt sitt eget syfte att medverka.

– All kärlek till Carola och Lasse och så, men jag kände såhär: ”varför är jag här”, säger hon.

Björn blev räddningen

Men Johanna fortsätter att berätta att Björn blev en trygghet då hon kunde sitta med honom och upplevde att han var den enda som ställde några frågor till henne.

– Men med de andra så kände jag att: det här måste bara ta slut, säger hon i podcasten.

"Ingen skugga fallen på de andra gästerna"

Även Johannas följare kommenterade att de tycker att hon ser obekväm ut i programmet och att de tycker synd om henne. Och Johanna själv har valt att inte kolla på avsnittet då hon inte hade någon "bra känsla när hon gick därifrån". Men i podcasten väljer hon även att poängtera att hon inte riktar någon kritik mot varken programmet eller gästerna.

Annons

– Om det är någon jävla tidning som kommer skriva om det här: Ingen skugga fallen på de andra gästerna, avslutar hon diskussionen med.


Annons