Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gästen gav Tilde chock i direktsändning – kommer tillbaka: "Inga gränser"

04 aug, 2023, 17:00 
https://image.svenskdam.se/image-9733955?imageId=9733955&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Felicia Plåt
Tilde
Under sommrarna leder Tilde sin egna talkshow. Foto: TV4

Ibland kan gästerna i Tildes talkshow vara väldigt frispråkiga.

Annons

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges främsta programledare och journalister. Hon har länge varit en av de rullande programledarna i TV4:s Nyhetsmorgon.

Tilde De Paula Ebys stilresa genom årenBrand logo
Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

Tildes egna talkshow

Men efter flera år gick hon över till eftermiddagsprogrammet "Efter Fem". Där hon tillsammans med bland annat Anna Bollin och Henrik Alsterdal diskuterar de senaste nyhetshändelserna.

Under sommaren har Efter fem-gänget semester, vilket många tittare tycker är tråkigt. Men om man har Tilde-feber behöver man inte hänga läpp. Utan under sommaren programleder Tilde sin egna Talkshow "Tilde".

Där bjuder hon in flera spännande gäster och en massa musikaliska personer som bjuder på härlig musik.

Talkshowen har sänds varje sommar sedan 2021 och den har snabbt blivit mångas favorit. Under fredagens program kommer bland annat den kända komikern och poddaren Edvin Törnblom att gästa programmet.

Annons

Edvin får Tilde att hoppa ur stolen

Tillsammans med komikern Johanna Nordström driver de podcasten Ursäkta, som är en av de största poddarna i Sverige. Edvin har varit med i Tilde tidigare och gjorde minst sagt ett intryck på programledaren. Hon fick sig en smärre chock under intervjun, då Edvin är ganska frispråkig. Vilket de diskuterade i programmet under 2022.

– Vi är ju inga gränser, säger Edvin i programmet.

I podcasted delar nämligen både Edvin och Johanna med sig om mycket från deras privatliv. Vilket Felix Herngren hyllade dem för. Han menade att folk blir mindre rädda för att dela med sig om jobbiga saker allmänt när de blir inspirerade av Edvin och Johanna.

– Det är viktigt att normalisera saker, det är jättemånga som skriver till oss efter avsnitten, speciellt när man har delat med sig av något sjukt som att man har smakat på något man inte ska smaka på, säger Edvin och lämnat Tilde nyfiken.

Edvin Törnblom
Edvin driver podden Ursäkta med Johanna Nordström. Foto: TV4

– Vadå smaka på saker, vad menar du, säger då Tilde och Edvin börjar skratta.

– Nä men saker som kommer ut ur saker, jag försöker vara lite "clean" här, säger Edvin och spottar tillslut ur sig vad han menade:

Annons

– Sperma!

Vilket får Tilde att hoppa till då hon inte var beredd på det svaret.

– Jaha, oj, ja du är ärlig och filterlös, svarar då Tilde.

Nu kommer han tillbaka till talkshowen och vi får se om han får Tilde att hoppa till i den rosa soffan under denna intervjun också.

Annons