Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund ord om kärlekslivet - löftet till barnen: ”Fjärilar i magen”

04 aug, 2023, 09:30 
https://image.svenskdam.se/image-9733033?imageId=9733033&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Samuel Björn
Hanna Hedlund
Tidigare i somras uppträdde Hanna Hedlund på Allsång på Skansen med nya låten Redo nu.

Hanna Hedlunds ord om nya kärleken.

Annons
5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Tidigare i sommar var Hanna Hedlund en av gästerna i Allsång på Skansen. Den folkkära artisten uppträdde med den nya låten Redo nu, en låt som handlar sorg, att vilja och behöva ta sig igenom den, förklarar Hanna för Expressen.

Budskapet i låten får många att tänka att den handlar om Hannas före detta man Martin Stenmarck som hon meddelade att hon gick skilda vägar med för ungefär två år sedan.

Kändisparet

Att vara ett par samtidigt som man är två av Sveriges största artister innebär att ens privatliv ofta läggs ut på display i offentligheten.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har tre barn tillsammans från sin tid tillsammans.

Sedan artisterna gick skilda vägar verkar det som att båda hittat kärleken på annat håll, men denna gång håller de sina relationer lågt i media.

Annons

Hanna har varit väldigt kryptisk med hur hennes kärleksliv ser ut sedan uppbrottet. I december berättade hon i podcasten Å andra sidan att hon var redo att dejta, men ville inte avslöja om hon varit på någon dejt ännu.

Tidigare i våras sa Hanna till Expressen att hon har någon hon "tycker extra mycket om".

Denna man verkar inte känna något stort behov av att synas och höras. Hon berättade i juli för Aftonbladet att hon träffar en person mer seriöst.

– Jag dejtar ju en och samma person, en jag tycker mycket om. Han har inte alls med den här branschen att göra, säger hon.

Lovat barnen

Med rader i låten som ”men jag tror jag är redo nu. Redo att se ett vackert slut” och "men det är dags, släpper din hand” blir det rätt naturligt att första tanken går till att detta är Hannas frigörelse från Stenmarck och att hon nu är redo för ny kärlek.

Hanna förklarar dock att låten inte är så specifik, utan att den handlar om alla möjliga typer av sorg.

Annons

– Alla tolkar in det, för mig handlar det lika mycket om sorgen efter min pappa. Den handlar om sorg egentligen, både att man måste ta igenom den och vill ta sig igenom den. Det har varit mitt mantra både efter separationen och sorgen efter pappa, säger hon till Expressen.

Och Hanna verkar ju tagit sig igenom sorgen efter separationen i alla fall, men frågan om hennes kärleksliv är inte inte så jätteintresserad av att svara på.

– Jag har lovat mina barn som är här att inte prata om det, säger artisten med ett leende.

Men trots allt så verkar kärlekslivet inte gå dåligt för artisten.

– Jag är pirrig, lite fjärilar i magen, berättar hon.

Annons