Gästens starka reaktion på Tilde de Paula Ebys oväntade fråga i direktsändning: "Jättekonstigt"

16 jul, 2022, 09:30 

Det var nog inte reaktionen Tilde hade förväntat sig...

Annons

På sommaren tar de flesta program en välförtjänt paus, men som tur är inte alla. Tilde de Paula Eby håller oss sällskap i rutan under sommaren med talkshowen Tilde, som direktsänds från ett sommarvackert Junibacken, i Stockholm.

I direktsändning kan allting som bekant hända – och det visade gårdagens sändning prov på när en fråga väckte en oväntad reaktion.

Nya satsningen

I Tildes soffa satt under fredagskvällen bland annat Hollywood-stjärnan Lena Olin och programledaren Renée Nyberg. Den sistnämnda, då hon är aktuell med ett nytt program på TV4 som vi får se i höst.

Programmet Vilket liv! är höstens nya söndagsunderhållning, där folkkära skådespelare och artister ska hyllas. Det utlovas diverse olika överraskningar, såsom livemusik och starka känslor.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag har längtat efter att få göra den här typen av program, där vi verkligen går på djupet och får lära känna stjärnan bakom alla framgångar. Att få hylla och intervjua de här fem ikonerna känns så roligt och att vi är i en teater och inte i en tv-studio skapar en starkare närvaro hos alla som medverkar, säger Renée Nyberg i ett pressmeddelande.

Tilde de Paula Eby och Renée Nyberg
Man kan lugnt säga att det inte var första gången Tilde och Renée träffades.

Frågan som får Renée Nyberg att gråta

Just starka känslor skulle det visa sig att Renée Nyberg har väldigt nära till. Det är när programledaren Tilde frågar Renée om hon blivit mormor som det helt plötsligt blir för mycket – och hon brister ut i tårar.

Annons

– Det är det största... svarar Renée som blir märkbart rörd.

– Du blir helt blödig när du pratar om det? frågar Tilde.

– Det här är jättekonstigt. Jag ska säga det på riktig, jag är helt liksom golvad av att jag känner såhär. Jag trodde inte det. Att det skulle vara ännu större att bli mormor än det är att bli mamma. Men att ens dotter får en dotter, det är det största hittills, svarar Renée som är helt tårfylld.

Då rycker Tilde in.

– Förlåt jag måste bara krama dig, säger hon och reser sig ur soffan.

Det är Renées dotter Emma Zachrisson, 27, som tidigare i år blev mamma. Vilken familjelycka!

Renée Nyberg och Tilde de Paula Eby i talkshowen Tilde
Fint att stödet var nära!

Foto: TT/TV4

Annons