Mia Parnevik bryter tystnaden – dolt allt från familjen: “Uppstått lite missförstånd”

Familjen Parnevik och en av årets sommarvärdar i P1 Mia Parnevik

Foto: TT

TV-personligheten lyckades hålla det hemligt från alla.

VIDEO: 7 oväntade händelser i "Sommar i P1" genom åren
0:54

Efter reklamen: VIDEO: 7 oväntade händelser i "Sommar i P1" genom åren

(0:54)

Slå på ljud

Familjen Parnevik blev folkkära på riktigt när de tog sin in i tv-rutan med den egna realityserien Parneviks. I programmet bjöds kända gäster in till villan i Jupiter, USA, och vi fick följa med på familjens ståhej.

Nu är det ett tag sedan, och familjemedlemmarna lever sina egna liv lite här och var. Nu berättar Mia Parnevik om en hemlighet hon inte ens berättat för sin familj.

Bröllopet i familjen

Det har varit mycket på gång för familjen denna sommar. Det stod ju ett vacker sommarbröllop i Sverige på schemat! Familjen var självklart samlade från världens alla hörn för att medverka på den speciella dagen.

Det var Penny Parnevik, 25 och Douglas Murray, 42, som ja till varandra framför familj och vänner den 18:e juni. Bröllopet var oerhört stilrent, och gästerna hade bjudits in till farfar Bosse Parneviks herrgård i Åkersberga.

Med en vacker havsutsikt och till tonerna av Elvis Presleys låt Can't help falling in love ledde Jesper Parnevik fram sin dotter till brudgummen – och tårarna flödade!

Systern Philippa dokumenterade den viktiga dagen.

Foto: Skärmdump, Philippa Parnevik/Instagram

Mia Parnevik lämnar USA – oväntade beslutet med maken Jesper

"Uppstått lite missförstånd"

Det är också ingen hemlighet att Parnevikarna står varandra oerhört nära, trots att de ofta befinner sig på olika platser. Extra jobbigt måste det därför ha varit för Mia Parnevik att hålla en hemlighet för familjen, under en lång period.

Självklart handlar det om det kanske mest prestigefyllda uppdraget vi har – att sommarprata. Mia själv är sommarvärd i P1 idag 16:e juli, och avsnittet sänds 13:00.

Att få uppgiften att sommarprata ska hållas hemligt, eftersom det traditionsenligt avslöjas av Sveriges Radio när sommaren stundar. Och just hemlighetsmakeriet kan vara påfrestande, har flera sommarvärdar skrivit under på.

SE OCKSÅ: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria
1:15

Efter reklamen: SE OCKSÅ: Mia och Jesper Parnevik - allt om parets kärlekshistoria

(1:15)

Slå på ljud

Mia Parnevik är inget undantag. Hon fick frågan av Aftonbladets Tobbe Ek om hon lyckats hålla det för sig själv.

– Ja, jag har inte berättat för nån i min familj, för jag kände att det ska vara min grej och att jag inte ville påverkas på nåt sätt för jag vet att alla skulle ha velat komma med input och tankar och råd. Så det har uppstått lite missförstånd när jag smitit iväg för möten med min producent och inspelningen, säger hon till Aftonbladet.

Foto: TT