Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Mia Parnevik lämnar USA – oväntade beslutet med maken Jesper

15 jul, 2022, 13:00 
Mia Parnevik och Jesper Parnevik

Mia och Jesper Parnevik har tagit ett nytt beslut!

Annons
Så långa och korta är svenska kändisarna!Brand logo
Så långa och korta är svenska kändisarna!

Vi har sett henne göra succé i realityprogrammet Parneviks. Med sin sprudlande energi och karisma har hon blivit en folkkär tv-personlighet i de svenska hemmen.

Mia Parnevik är sedan 1997 gift med golfproffset Jesper Parnevik. De har döttrarna Peg Parnevik, Penny Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik tillsammans.

Mia och Jesper Parnevik sålde huset i Florida

Barnen har i dag flyttat ut och Mia och Jesper sålde nyligen huset Casa Mia i Jupiter, Florida, för 67 miljoner kronor. I dag är paret bosatta i Ocean Walk, i samma delstat, och njuter av det tropiska klimatet.

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, sa Mia Parnevik till Expressen.

Mia Parnevik och Jesper Parnevik
Mia Parnevik flyger till Sverige för att sommarprata.

Parneviks lämnar USA – egna orden om beslutet

De senaste åren har familjen pendlat mellan USA och Sverige. På sommaren gillar Mia och Jesper att hänga i den svenska skärgården.

Annons

I år firade de midsommar i Sverige innan det var dags att återigen bege sig hem till staterna. Men nu har Mia och Jesper tagit ett nytt beslut och valt att resa till Sverige igen.

Mia Parnevik är nämligen aktuell som en av sommarpratarna i Sommar i P1 och åker till Sverige för att spela in programmet. På Instagram delar hon med sig av när hon och Jesper är på flygplatsen JFK i New York, vilket verkar aningen kaosartat.

”Letar alltid efter sina glasögon, ibland trollar han bort dom. Nu mot Stockholm & Sverige för på Lördag den 16/7 kl 13.00 så Sommarpratar jag. Kärlek från mig till er alla”, skriver Mia.

Foto: TT

Annons