Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

George Clooneys varning: "Sluta behandla Meghan illa"

12 feb, 2019, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471213?imageId=5471213&width=1320&height=689
George och Amal Clooney
Efter de illvilliga ryktena och publiceringen av Meghans privata brev till pappan, får hertiginnan oväntat stöd från nära vännen George Clooney.
Annons

George Clooney, 57, var tillsammans med sin hustru Amal inbjudna till prins Harrys och Meghans bröllop i maj 2018. Då var det idel leenden.

George och Amal Clooney

I dag håller sig George Clooney för skratt. Han har fått nog och tycker att de illasinnade kommentarerna och skriverierna om Meghan gått på tok för långt. Hollywoodstjärnan jämför behandlingen av Meghan med Diana, Princess of Wales.

Meghan och Diana i vita hattar

George Clooney sade nyligen vid ett event i Los Angelses att hertiginnan av Sussex är “förföljd” och jämförde med det drev som var efter Diana, prinsessan av Wales.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– De jagar Meghan Markle överallt. Hon är en kvinna som är gravid i sjunde månaden. Historien upprepar sig när det gäller Meghan och Diana, säger han och delar ut en varning:

– Vi har alla sett hur det slutar.

Hustrun Amal stöttar sin man och prinsparet. Hon är advokat med inriktning mot mänskliga rättigheter. Paret är nära vänner till Harry och Meghan och ser hur de elaka ryktena som sprids tär på dem.

– Jag kan inte berätta för er hur frustrerande det är att se detta.

Clooneys ingripande kommer efter alla de rapporter om en spricka mellan Meghan, som är gravid och hennes far, Thomas Markle. Under helgen publicerade en tidning ett djupt personlig brev, som påstås ha skrivits av hertiginnan till pappan i augusti.

– Man tar ett brev från en dotter till en pappa och publicerar det överallt. Det är oansvarigt och jag är mycket förvånad att det kan hända.

Meghans pappa Thomas Markle

Själv säger Meghans pappa att han inte ringt dottern, skickat meddelande via sms eller på annat sätt försöka komma i kontakt med Meghan. Thomas Markles hälsa stoppade honom från att komma på bröllopet. Men han såg det från sin sjuksäng. Meghans pappa återhämtade sig på sjukhus i Kalifornien efter en hjärtoperation.

Läs mer:

Foto: TT

Annons