Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gizem Kling Erdogans gravidlycka – väntar sitt första barn

22 apr, 2023, 10:00 

Avslöjade bebislyckan på ELLE-galan!

Annons

Igår gick äntligen Sveriges glammigaste gala av stapeln – 2023 års upplaga av ELLE-galan. Hela kändiseliten var på plats i sina piffigaste och mest imponerande outfits. Ja, inte ens Sofia och Carl Philip ville missa kvällen!

Förutom prisutdelningar blev det också ett gravidavslöjande – en Tunna blå linjen-skådis ska bli mamma!

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Gizem Kling Erdogan gravid – visar upp magen

Det är Gizem Kling Erdogan som visar upp gravidmagen, och bekräftar för Elle att hon de fakto väntar barn. Stjärnan har synts i hyllade serier om Kalifat och Tunna blå linjen, SVTs julkalender 2021 och nu senast i Netflix-serien The Playlist. Gizem har också vunnit en Kristall som årets kvinnliga skådespelerska 2020, och blev även nominerad året därpå.

Gizem Kling Erdogan på röda mattan på ELLE-galan 2023
Strålande vacker på årets stora modefest!

Sedan en lång tid tillbaka är hon tillsammans med Göran Kling, och hon tog hans efternamn redan innan något bröllop ägt rum.

Annons

– Men vi har varit ihop ganska länge och ska gifta oss, sa Gizem till Aftonbladet 2021.

Göran Kling är framgångsrik smyckesdesigner med drygt 14 tusen följare på sin Instagram där han postar sina alster, men han var inte med på galan.

Det är inte första gången ett nytillskott avslöjas på ELLE-galans anrika matta. 2015 valde superparet Filippa Rådin och Anja Pärson att dela sin familjelycka med hela svenska folket, och meddelade då att de väntar sitt andra barn ihop.

Tunna blå linjen får en säsong 3 – det här vet vi

För ett litet tag sedan kom glädjande nyheter för alla som bänkat sig framför rutan och förälskat sig i den brokiga skaran Malmö-poliser i Tunna blå linjen.

SVT meddelade nämligen att det blir en säsong 3, men det gäller att hålla ut. Det är först hösten 2024 som den väntas ha premiär. Karaktärerna Sara, Magnus och Jesses vardag kommer vi få fortsätta följa, men det har inte bekräftats huruvida Gizem Erdogan återvänder.

För den som sett tidigare säsonger är det inte särskilt oväntat – vi alla minns ju hur säsong två slutade...

Foto: TT

Annons