Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet: Suzanne Sjögren har gift sig med kärleken Pontus Westergren

26 maj, 2024, 13:00 
Vendela Lönnqvist
TT, Instagram
Bröllopslycka för Suzanne Sjögren!
Annons

En lyckans dag!

Journalisten Suzanne Sjögren har äntligen gift sig med kärleken Pontus Westergren.

Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”Brand logo
Pernillas diss efter bröllopet – vägrar göra det igen: ”Galet”

Suzanne Sjögren har gift sig

Pontus friade till Suzanne för hela tio år sedan ute på Fjäderholmarna i Stockholm.

Det var på Suzannes 40-årsdag, och tio år senare valde de alltså att knyta hymens band. På måndag är det dessutom Suzannes födelsedag, och i februari uppgav Pontus att han ”inte ville gifta sig med en 50-åring”, något som fick paret att ta tag i bröllopet.

– Han sa faktiskt så, kanske på skämt, men jag tog honom på fullaste allvar. Det blev inte mycket tid att vinka på så jag har haft häcken full, sa Suzanne till Sportbladet inför bröllopet.

Dottern agerade brudtärna

I Mariefreds kyrka sa paret ja till varandra inför cirka 120 gäster, bland andra Karin Frick, Anna Brolin och Maud Bernhagen.

Annons

Dottern Izabella och systern Louise fick agera brudtärnor och känslorna var på topp för Suzanne:

– Det känns fantastiskt, helt underbart. Jag var supernervös när jag skulle gå in i kyrkan och kände nästan att jag hyperventilerade. Men då fick jag påminna mig själv om att jag faktiskt är 50 år gammal och inte 22 och att jag faktiskt klarar av det.

– Jag gick in, tog ett djupt andetag och gjorde det, och det var helt ljuvligt. Allt gick enligt plan – och Pontus var skitsnygg, men det visste jag redan.

Charlotte Perrelli en av bröllopsgästerna

Ytterligare ett känt ansikte bland gästerna var Charlotte Perrelli, vars make Anders Jensen är pappa till Suzannes dotter.

Charlotte hjälpte även Suzanne att beställa den bedårande brudklänningen i off shoulder-modell.

Annons

Efter att paret sagt ja till varandra väntade en 30 minuter lång åktur för samtliga gäster längs den över 100 år gamla museijärnvägen från Mariefred till Taxinge-Näsby station.

”Fått en kick av bröllopet”

Brudparet tog däremot båten till bröllopsfesten, som ägde rum i deras hem. Bröllopsnatten firas däremot på Gripsholms värdshus.

– Vi har levt ihop i snart 13 år och jag tycker det är så jävla härligt att vi vill gifta oss med varandra. Det är inte svårt att gifta sig efter två år, men att vilja gifta sig efter så här lång tid är härligt. Vi har också båda fått en kick av det här bröllopet, jag tycker bara det är roligt och jag ser fram emot det så mycket, säger en glad Suzanne.

Annons