Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Gry Forssells skräckbesked mitt i natten: "Ett sms ingen vill ha"

Gry Forssells skräckbesked mitt i natten: "Ett sms ingen vill ha"

Hästarna hittades av några tjejer som var på väg hem från en fest vid Farstabron.

Gry Forssells mardröm – mitt i natten!
1:13

Efter reklamen: Gry Forssells mardröm – mitt i natten!

(1:13)

Slå på ljud

Folkkära radioprofilen Gry Forssells hästintresse är allmänt känt. Forssell har sedan tidigare tre hästar i sitt stall och 2019 satsade hon ytterligare genom att starta en ny podcast med namnet Ridklubben.

– Det var i stallet jag gjorde allt när jag växte upp. Åt, ibland sov, skrattade, grät, tjuvrökte, tävlade, tränade, såg min första skräckfilm och kysste den där snygga killen som var så allergisk så han inte kunde komma in i stallet, har hon tidigare sagt.

Gry Forssell, 48, är också programledare för morgonprogrammet ”Gry Forssell med Vänner” som sänds varje vardag på Mix Megapol. I våras ledde hon tv-programmet "Sveriges värsta bilförare" i TV4.

Den 48-åringen som bor i Enskede berättade i måndagens program om en otäck händelse som hade ägt rum för några dagar sedan.

– Jag vaknade av ett sms som ingen vill ha, inleder hon.

Gry Forssells mardröm - hästarna rymde: "Livsfara"

Det handlade om hennes tre hästar som hade rymt stallet och tagit sig hela vägen ut till en motorväg.

– De utsatte sig själv för livsfara och andra trafikanter också. Och vad jag har förstått så kan polisen inte göra något. Varje häst väger liksom 600 kg.

Folkkära radioprofilen lämnar - försvinner från populära radioprogrammet

Framme vid Farstabron fick tre tjejer syn på hästarna och bestämde sig för att hoppa ur taxin och hjälpa hästarna hem. En av tjejerna var Fanny som gästade programmet för att berätta om händelsen:

– Min kompis fick gå fram och vinka åt bilarna att sakta ner. Vi hade ingen aning vad vi skulle göra med hästarna. Vi tänkte att vi skulle ta de till närmaste stall, säger Fanny som var på väg hem från en cruising.

– Det blir en grej som man kommer komma ihåg, att man går hem från en fest med en varsin hästjävel. De ville väl haka på.

Hästarna var tack och lov snabbt tillbaka där de hör hemma. Gry Forssell berättar sedan att hon är tacksam för att tjejerna hjälpte hem hästarna.

– Snacka om glada nyheter. Vilka hjältar ni är, tack snälla ni för att ni tog ansvar och rädda livet på hästarna men också andra trafikanter, säger Forssell.

Foto: TT/Privat.

TV4 stänger ute Gry Forssell – stora missnöjet: "Astrist"

Oldsbergs son avslöjar: Livslånga vänskapen med Björn Hellberg sprack efter händelsen bakom kulisserna