Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson i blåsväder – rasar efter privata bilderna

06 dec, 2022, 15:00 

Följarna uppskattar inte Gunilla Perssons drag med hunden Scooby.

Annons
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Gunilla Persson skrev tv-historia med sin medverkan i Svenska Hollywoodfruar. Tolv år senare fortsätter hon att engagera det svenska folket och har dykt upp i en rad olika tv-sammanhang.

Senaste tiden har hon även skapa skriverier för sin konflikt med den kontroversielle rapparen Kanye West, som hon hotat att stämma efter att hon påstått att han använt hennes röst i låten Come to life.

– Jag tror att han gillar mig, jag tror att han vet vem jag är och kanske sett något klipp någon gång och blivit intresserad. Sen har han tagit ”halleluja” och klippt in mig, har Gunilla Persson sagt till Svensk Damtidning.

Gunilla Persson
Gunilla Persson.

Gunilla Persson om sin ekonomi

Nyligen gästade Gunilla Persson podcasten Stellz & Friends, som drivs av Rebecca Stella och Magnus Silfenius Öhman, och fick frågor om sin konflikt med Kanye West.

Annons

Samtalet kom sedan in på hennes privatekonomi och hur hon överlever i den dyra delstaten Los Angeles. Hon berättade då att hon hade en rik vän som skrivit över en hel del pengar.

– Jag känner någon som är mycket rik, det hjälper ju, sa hon.

Ilskan efter Gunilla Perssons inlägg

Nu har hon hamnat på tapeten igen. Den här gången efter att ha delat med sig av en mysstund med hunden Scooby på Instagram.

”Har ni sett en mer tillgiven hund? Han kände att jag behövde tröst. Nu är jag lycklig, mamma mår mycket bättre och Erika är hemma”, skriver hon till inlägget.

Det som väckt starka reaktioner är att hunden ses slicka Gunilla Persson över hela ansiktet, vilket många av följarna anser vara väldigt ofräscht.

”Jag älskar alla djur men skulle aldrig låta den slicka mig i ansiktet”, skriver en person.

”Faan va vidrigt! Nästan perverst va faan!”, skriver en annan.

Andra tycker dock det är fullt naturligt.

”Hundar är renare i munnen än människor. Så var det ämnet uppklarat”, skriver en person.

Foto: TT

Annons