Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson tar emot tråkigt besked – rasar mot chockbeslutet: "Bajsmacka"

31 mar, 2024, 12:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Käppar i hjulen för både Gunilla Persson och kända producenten.
Annons

Gunilla Persson, 65, är bara i början av sin musikkarriär, vars begynnelse fick sig en raketstart när hon medverkade i Melodifestivalen med låten La La Gunilla.

Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!Brand logo
Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!

Fler låtar kommer släppas

Efter hennes debut har hon turnerat land och rike för att sjunga låten inför en gungande publik, och till mångas stora glädje väntas det komma mer musik från Gunilla och Fröken Snusk-producenten Rasmus Gozzi.

– Gunilla och jag inledde ett samarbete för runt två veckor sedan och vi klickade jättebra och vi valde att gå ”all in” och köra. Vi har signat en exklusivitet på båda hennes turnéer men också på skivbolagsdelen och har kört på sedan dess, säger Rasmus Gozzi till Aftonbladet.

Gunilla Perssons låt borttagen från Spotify

Fyra låtar har planerats att släppas, med Melodifestivalen-bidraget som natten till fredagen släpptes på Spotify.

Annons

Men bara timmar senare hade den försvunnit, något Rasmus förklarar är plattformens beslut eftersom låtens rättigheter tillhör ett annat skivbolag.

– Av någon ogrundad anledning så har ett annat skivbolag ”claimat” vår låt och vi håller just nu på att undersöka vad det är som försiggår, säger han vidare.

"En del jobbiga samtal"

I sin tur hänvisar Spotify till Gunilla Perssons skivbolag, något Rasmus Gozzi inte vill gå in på vidare.

– Jag vet att hon sett fram emot det här jättejättemycket, men vi har nog en del jobbiga samtal att gå igenom i dag och försöka hitta några bra vägar fram, säger Rasmus som menar att Gunilla befinner sig i Los Angeles och ännu inte vaknat.

Rasmus Gozzi om beskedet

Men det är tuffa känslor.

– Jag tycker det är skitjobbigt. Vi har varit så otroligt taggade på det här samarbetet och den här låten. Det har varit en galen vecka med hårt jobb. Så det känns ju extra tungt när första låten ska komma och så blir det en jäkla bajsmacka.

Annons