Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gunilla Perssons kamp på flygplanet – berättar öppet: ”Kämpade länge”

22 mar, 2024, 23:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Tuffa tider för Hollywood-frun!
Annons

Det blev ett gäng ordentliga skriverier inför, under och efter Hollywood-frun Gunilla Perssons medverkan i "Melodifestivalen".

Hon var ju trots allt den största skrällen bland artisterna – som dessutom jagades av Kronofogden.

Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!Brand logo
Gunilla Perssons chockbesked – bekräftar alla misstankar!

Kronofogden slog till under framträdandet

Bakom kulisserna under hennes framträdande slog de till och tog enligt Expressen med ett par Chanel-skor, ringar och fyra halsband.

Det skulle handla om en skuld på runt 630 000 kronor som hon fick under tiden hon bodde i USA. Det var däremot barnbidrag som kom från Sverige – pengar Gunilla menar att hon inte är skyldig.

– Jag kan väl säga så här, att jag är inte skyldig de pengarna. Min dotter var berättigad barnbidraget. Hon är en svensk medborgare. Vi tillbringade mycket tid i Sverige och det har varit en typ av häxjakt mot mig som person, sa hon och fortsatte:

Annons

– Jag kunde inte försvara mig i tingsrätten på grund av att min mamma var väldigt sjuk. Så jag hade att välja mellan att kanske låta henne dö själv på sjukhuset eller åka till tingsrätten i Sverige och försvara detta. Så därför fick jag en tredskodom, vilket betyder att jag inte är dömd. Utan jag är skyldig enligt det beslutet, de här pengarna. Och det är ju någonting vi får ta senare.

Gunilla Persson tillbaka i USA

Men trots att kampen mot Kronofogden fortsätter, verkar det inte vara någon fara på taket för Gunillas ekonomi.

Efter att ha rönt stora framgångar i Stockholm och flera städer runt om i Sverige med Mello-bidraget "I Won't Shake (La La Gunilla" satte sig Gunilla tidigare i veckan på ett flyg hem till Los Angeles.

Det meddelar hon genom ett inlägg på Instagram.

Men flygresan gick inte helt som hon ville.

Gunillas kamp på flygplanet

Gunilla hade nämligen planer på att ta tag i lite jobb under den långa flygresan. Men så blev det inte.

"Touch down i Los Angeles. Försökte göra en express memmo och kämpade länge för att det skulle funka på planet med internet", skriver hon under bilderna från flyget.

Express Memmo är en hemsida där du kan beställa personliga videohälsningar från profiler och kändisar.

Gunilla Persson riktigt populär

Och Gunilla verkar vara riktigt populär – en videohälsning från Hollywood-frun kostar nämligen 600 kronor, medan ett telefonsamtal går för 1 500 kronor.

Eftersom hon inte hade täckning nog att hälsa till sina fans, är hon snäll nog att skicka videoklippen gratis till de som inte fick en hälsning. Så snällt!

Annons