Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Perssons 19-åriga dotter i rullstol – nu berättar hon

03 jul, 2022, 09:00 
AvMinna Sarpaneva
Gunilla Persson och Erika Persson

Gunilla Persson ryter ifrån på Instagram.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

I nästan tio års tid fick vi följa Gunilla Persson, 63, i realityserien Svenska Hollywoodfruar. I programmet fick vi också följa dottern Erika, 19, mamma Iris, 96, samt katterna, Tusse och Lulle.

Nu när programmet inte längre sänds uppdaterar Gunilla istället följarna om sitt liv på Instagram och visar även upp familjens nyaste tillskott - vovven Scooby Boy.

Nu berättar hon att Erika behövt sitta i rullstol och riktar samtidigt skarp kritik mot Arlanda.

Erika Perssons hälsoproblem

För en tid sedan insjuknade Erika i covid-19. I ett blogginlägg öppnar Gunilla upp sig om oron för dottern och berättar också att Erika vårdats på akuten.

Lyckligtvis så tillfrisknade Erika och är i dag helt återställd. Tråkigt nog drabbades 19-åringen nyligen av ännu ett bakslag.

Annons

Hon har skadat foten och behöver sitta i rullstol för att avlasta skadan, något Gunilla berättar om på Instagram.

Gunillas skarpa kritik mot Arlanda

Gunilla är inte den som är rädd för att sätta ner foten, särskilt inte när det kommer till hennes nära och kära. I Instagraminlägget kritiserar tv-profilen också Arlanda.

Erika skulle nämligen flyga hem och inför resan hade de beställt en rullstol till henne, men någon sådan fanns inte på plats när Erika anlände.

"Klockan 15.10 landar planet från München med ett mycket dyrbart innehåll - Erika och förhoppningsvis våra tre väskor som hon checkade in på Arlanda", skriver Gunilla och fortsätter:

Erika har ju skadat sig i foten och var tvungen att ha rullstol men på Arlanda fanns inga rullstolar fastän den var förbeställd. Kan ni tänka er? Tur att hon fortfarande kan linka fram även om det smärtar. Skandal tycker jag."

Hon skriver också att Erika med lite hjälp av personal på flygplatsen lyckligtvis hann med sitt plan, något hon inte hade gjort annars.

Annons

Gunilla uttrycker även sin frustration över kösituationen på Arlanda och skriver även att det är bättre service på flygplatsen i Los Angeles.

Erika Persson mår bra trots omständigheterna

I ytterligare ett inlägg uppdaterar Gunilla följarna om att Erika har kommit hem välbehållen trots den jobbiga resan.

Skönt att allt löste sig till slut!

Foto: TT, Instagram/thegunilla

Annons