Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Perssons stora ilska mot sjukvården – efter mammans akuta färd till sjukhuset: "Klåpare"

23 jul, 2022, 14:00 
AvSimon Holm Stålhand

Gunilla Persson är väldigt arg!

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Gunilla Persson, 63, syntes i realityserien Svenska Hollywoodfruar i nästan tio års tid. I programmet fick vi följa hennes liv med dottern Erika, 19, mamma Iris, 96, samt katterna, Tusse och Lulle.

Programmet sänds inte längre men Gunilla uppdaterar fortfarande sina fans om sitt liv på Instagram. Där får vi numera även uppdateringar om familjens nyaste tillskott - hunden Scooby Boy.

För bara några dagar sedan kunde hennes följare läsa om Gunillas dotter, Erika som hade stukat foten. Eller ja, det var det som de trodde. Det visade sig att foten i själva verket var bruten.

"Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är.", skrev Gunilla.

Nu har Gunilla Persson återigen fått en negativ upplevelse av sjukvården.

Gunilla Perssons ilska mot sjukvården

Denna gång är den drabbade Gunillas mamma, Iris, 96.

"Mamma fördes till sjukhuset i ilfart idag på grund av att en annan klåpare till vårdgivare slet ut hennes sound ur magen utan att tala om det för mig. Som tur var gick det att få in den minsta tuben som finns eftersom hålet i magen sluter sig snabbt och mamma kan ju inte genomgå en ny operation. Så vi är mycket glada över att mamma är hemma igen, Tack gode Gud", skriver Gunilla Persson på sin Instagram.

Av vad det verkar så ska det ha gått bra med Iris och vi håller tummarna för att allt går bra i framtiden!

Annons