Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen bakom kulisserna doldes för tittarna – avslöjas nu av deltagaren

21 apr, 2024, 08:00 
Vendela Lönnqvist
TT, SVT
Ingenting gick som planerat.
Annons

Att spela in tv är inte alltid det lättaste.

Det är långa dagar, alla måste se till att infinna sig på rätt plats och tekniken måste fungera.

Och ibland är det nästan som magi, för framför kamerorna ser saker oftast ut att gå som smort – men så är inte alltid fallet.

Gift vid första ögonkastet – se trailern härBrand logo
Gift vid första ögonkastet – se trailern här

Nervositeten inför vigseln

Ett exempel på det är vad som inträffade under inspelningen av måndagens avsnitt av "Gift vid första ögonkastet".

Då var det dags för vigseln och bröllopsfesten för de utvalda paren, bland andra Anastasia Exner, 27, och Torsten Malmgård, 27.

Men vigseln gick inte helt som planerat. Den blev nämligen en timme försenad, något som orsakade oro för Anastasia som började misstänka det värsta.

Vigseln sköts fram – deltagarens oro

Vigseln skulle inträffa vid 15-tiden, men produktionen valde att skjuta fram den till klockan 16 istället – något Anastasia inte fick veta.

Annons

– Men vi blev lite försenade och jag började nästan intala mig själv att han hade stuckit. Nu sitter produktionen och försöker komma fram till hur de ska berätta för mig. Jag står klädd i bröllopsklänning och han har stuckit, säger Anastasia till Aftonbladet.

"Fruktansvärt nervös"

Men det handlade inte om att hennes framtida make hade lagt benen på ryggen och stuckit. Det var mindre dramatiskt än så – nämligen teknikstrul med mikrofonerna.

– Jag var ju också fruktansvärt nervös så klart. Jag kände att mina axlar var uppe vid öronen. Det var ju så mycket anspänning inför att vi skulle ses, säger hon.

Annons