Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen med David Hellenius som TV4 mörkade – Renée Nybergs beslut i relationen

26 sep, 2022, 12:30 
Renée Nyberg och David Hellenius

Click to add subtitle

Annons
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

TV4:s storsatsning Vilket liv! har gjort stor succé. I programmet, med programledaren Renée Nyberg i spetsen, hyllas svenska kändisar för sina avtryck i populärkulturens historia.

Premiäravsnittet med Björn Skifs sågs av miljonpublik och tv-tittarna har öst beröm över formatet.

Även kändisarna har blivit rörda till skratt och tårar när gamla skolkamrater, vänner och artister kommit för att hylla dem.

Renée om succén

Renée Nyberg säger till Aftonbladet att programmet känns extra speciellt, då hon själv varit med och tagit fram formatet, och att axla rollen som programledare kändes självklar.

– Det kände jag att det var och det här är något som jag har längtat efter. Jag har ju jobbat med tv länge och det var många år sedan som jag startade ett eget produktionsbolag och jag har nästan alltid jobbat så. Det är med bara några få undantag som jag inte varit delaktig i formatet eller idén som jag jobbat med.

Annons

Renée Nybergs ord om David Hellenius

Även maken David Hellenius har varit med på ett hörn. Han är van att jobba med kändisprogram efter alla år som programledare för Hellenius hörna i TV4.

På frågan hur mycket hans stöd betytt säger Renée Nyberg:

– Jättemycket. Han har varit på plats och varit publikuppvärmare i salongen och han satt backstage och tog hand om våra gäster. Han har varit ett jättestöd i det här. Vi spelade in allt på två veckor och det var som att göra en två timmar lång gala varje gång.

Renée Nyberg och David Hellenius
Renée Nyberg och David Hellenius.

Renée om livet som nybliven mormor

Det har varit fullt ös i Renée Nybergs liv den senaste tiden. Just nu är hon mitt uppe i inspelningarna av Renées brygga, som går in i sin nionde säsong.

När inspelningen är klar ska hon försöka koppla av. Dottern Emma har nyligen blivit mamma och som nybliven mormor känns det extra värdefullt för Renée att få lite kvalitetstid med sitt barnbarn.

– Jag ser fram emot en höst som är lite lugnare. Jag har ju blivit mormor så jag tänker ägna väldigt mycket av min tid åt mitt barnbarn.

Renée Nyberg
Renée Nyberg är mitt uppe i inspelningarna av Renées brygga.

Foto: TT/TV4

Annons