Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund berättar ärligt om separationen från Martin Stenmarck: "Vilsen"

16 aug, 2023, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-9691201?imageId=9691201&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Vendela Lönnqvist
Hanna Hedlund berättar nu om uppbrottet från exet.
Hanna Hedlund berättar nu om uppbrottet från exet.

Nu berättar Hanna Hedlund om känslorna efter separationen med Martin Stenmarck...

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Det forna paret Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var ett av Sveriges absolut mest kända par för bara några år sedan.

Så länge var Hanna Hedlund och Martin Stenmarck ett par

2021 släppte de den sorgliga nyheten om att de går skilda vägar – efter 22 år som gifta och de tre barnen, Ida, Saga och Love, senare.

3 svar efter hovets dementi om skilsmässoryktenaBrand logo
3 svar efter hovets dementi om skilsmässoryktena

Tiden efter separationen var tuff för båda parter, även om bägge varit begränsade med vad de delar med sig av.

Hanna Hedlund berättar om sorgen efter separationen

Och trots sorgen har båda artister fortsatt arbeta på olika håll. De har också hittat kärleken, och lyckan, på nytt – något Hanna kallar för att vara "på andra sidan".

– Det har varit en sorg som behövt ha sin gilla gång, särskilt eftersom det var en så värdefull relation som varade i 22 år och som gav oss våra tre barn. Nu är jag på andra sidan, men det har varit en tuff tid då jag bara behövt få vara ledsen och vilsen. Bara fått tugga i mig och vara i de där känslorna, säger Hanna i en intervju med "Året runt" menar att hon tvingades gå igenom känslor som sorg och misslyckande innan hon reste sig igen.

"Samma typ av sorgearbete"

Inför premiären av det efterlängtade musikprogrammet Diggiloo, gästade Hanna Hedlund Nyhetsmorgon för att diskutera både turnén och sin då nysläppta låt "Redo nu".

Annons

I intervjun berättar hon att sorgen hon kände efter separationen påminde henne mycket om sorgen hon lämnades med efter hennes pappas död för sju år sedan.

– Jag insåg att det är samma typ av sorgearbete. När någon har gått bort så pratar man just om sorgearbetet. Folk har respekt för det och kan nästan berätta för en vilken fas man är i. Man kan tänka på någon med kärlek och minnas allt fint utan att bli ledsen, när man tänker på någon om någon har försvunnit, varesig i det här livet eller i en relation.

Annons