Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund i sorgen - "Pernilla Wahlgren är en förebild"

09 jul, 2022, 21:17 
Hanna Hedlund behövde sina vänner stöttande under skilsmässan.

För Hanna var det viktigt med vännernas stöd när allt vändes upp och ner...

Annons
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

Martin Stenmarck, 49, och Hanna Hedlund, 47, var tillsammans i många år och var ett välkänt par inom nöjesbranschen. Båda har varit med i Melodifestivalen flera år och Hanna har varit högst delaktig i Pernilla Wahlgren shower på olika teatrar de senaste åren.

Tidigare i år delade Martin Stenmarck och Hanna Hedlund på Instagram att de levt isär i ett halvår och ville fortsätta göra det. De två avslutade då ett 23-årigt förhållande.

De ville med inlägget understryka att det fortfarande var vänner och skulle förbli det. Tillsammans har de barnen Ida, Love och Saga. Föräldrarna är väldigt måna om att barnen ska vara fokuset och menar att de alltid kommer förbli en familj.

Vännerna betydde mycket under sorgearbetet

I podcasten ”Bathinas skilda möten” delar Hanna Hedlund att hon tog sig igenom den känslosamma skilsmässan med hjälp av sina goda vänner Pernilla Wahlgren och Jessica Wahlgren.

Annons

– Det är en sån himla gåva att ha många vänner. Men jag måste säga att både Pernilla och Jessica har varit förebilder, för de har varit mina singelkompisar i tio års tid. Vilket är lite ironiskt för när jag blev singel så hittade de sina andra livs kärlekar, säger hon.

Vad fint att Hanna stöttades av sina nära vänner Pernilla Wahlgren och nygifta Jessica Wahlgren Norman.

Wahlgren gifte sig - Hanna Hedlund var på plats

Den 18 juni i år ringde kyrkklockorna för make up-artisten Jessica Wahlgren, 47, och tidigare tennisproffset Magnus Norman, 46. Vännerna Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund var självfallet på plats för att stötta vännen på den stora dagen.

Foto: TT, Instagram.

Annons