Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund visar upp relationen – med en person vi känner igen!

16 mar, 2024, 07:00 
Hanna Hedlunds nya bild visar!
Annons

Artisten och mediaprofilen Hanna Hedlunds kärleksliv har varit varit lite extra omtalat de senaste åren. Detta efter att hon och ex-maken Martin Stenmarck meddelade att de valt att gå skilda vägar efter 23 år ihop.

Efter det har hon haft en hemlig pojkvän, men lever nu som singel.

Men hon har inte ont om varma relationer kring sig – nu visar hon upp!

Här är TV4-stjärnorna som är ett par!Brand logo
Här är TV4-stjärnorna som är ett par!

Hanna Hedlunds liv efter skilsmässan från Martin Stenmarck

Beskedet om att kändisparet separerar slog ned som en bomb, och efter uppbrottet från Martin har Hanna varit sparsam med detaljer.

Men i podcasten "Jessica & Hanna – Å andra sidan" berättade hon om ett gammalt minne med ex-maken Martin, som ägde rum på hennes 40-års fest för åtta år sedan. Och då höll hon inte tillbaka:

Annons

– Jag kommer också ihåg att Martin, nu med tanke på varför man är skild höll jag på att säga, så... Han hade ju något gig så han kom ju sent på kvällen. Det bara slog mig nu. Att han kom väldigt sent. Han var väldigt frånvarande, berättade Hanna.

– Jag kommer ihåg hans tal. Det handlade om hur jag fick HONOM att känna. Det kommer jag ihåg. Det var inte så mycket om mig på ett sätt. Skitsamma.

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund.Karin Törnblom/TT

Martin och Hanna är alltså ett minne blott, och efter drygt två år träffade Amors pilar henne igen. Hanna Hedlund valde att hålla den nya pojkvännen hemlig hela vägen, men våren 2023 bekräftade hon trots allt att det fanns en särskild man i hennes liv.

Det hela tog sig en vändning när hon i slutet av januari laddade upp en bild på en vacker blombukett gjorde hon det tydligt. Kärleken höll inte:

Annons

– Även om jag är singel, och can by my own flowers så är det ju ljuvligt att bli bortskämd med vackra blommor.

Hanna Hedlund visar upp relationen

Ja, Hanna Hedlund behöver ingen kille för att vara lycklig. Hon är ju dessutom omgiven av vänner och familj som förgyller vardagen, och jobbar en hel del.

Under våren är Hanna ute på turné med Pernilla Wahlgren och ensemblen, men har under veckan fått lite ledigt och passat på att fly till solen. Där umgås hon med ett bekant ansikte – och visar upp deras underbara kompisrelation!

– Nu har jag landat här! Hos Malin Berghagen ❤️Vi ska jobba lagom, inspireras och jag planerar åka hem med D vitamin energi och några fräknar ☀️☀️

Ihop med Malin och andra vänner har Hanna njutit av solen på varmare breddgrader, och de ser verkligen ut att trivas.

– Flitens lampa lyser! Vi skriver Osså pratar vi livet, mat! och tränar, skriver Hanna om resan.

Så välförtjänt – och visst hade man inte stenkoll på att Hanna och Malin var så nära?

Hanna Hedlund, Malin Berghagen och vänner.
Foto: Instagram

Foto: TT

Annons