Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds ilska – efter uppbrottet med Martin Stenmarck

21 okt, 2021, 13:23 
AvIndra Nordemar

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var ett par i över 20 år, men under den tiden fanns det något som hela tiden störde Hanna. Nu berättar hon.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

De var ett par i över 20 år. Men i våras kom chockbeskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck separerat.

Året var 1997 när Hanna och Martin träffades på en personalfest, och de föll pladask för varandra.

– Vi behöver inte gå in på detaljer, men vi hade gömt oss i ett hörn för att skåla med varandra. Vi hade väldigt mycket tid att lära känna varandra under den natten, och sedan den dagen är det vi två, har Martin berättat för Hänt.

Hanna Hedlund om Martin Stenmarck: "Så jävla konstigt"

Men trots att de valt att gå skilda vägar som par, så har de barnen Saga, Love och Ida ihop, vilket innebär att de alltid kommer vara en familj oavsett vad.

Men Martin har varit lite av en flickidol för många, vilket har påverkat Hanna. I podcasten Jessica & Hanna - Å andra sidan, som Hann nyligen startat med sin vän berättar hon om problematiken:

– När jag var gift, eller när jag var med Martin och folk bara "Martin Stenmarck är mitt frikort", det är en sån jävla konstig grej att säga. Att ha en svensk artist när man är i Sverige, det blir lite nära. Går de och tittar på honom då och så sitter hennes man där och vet att "det där är min frus frikort"?

Foto: TT

Annons