Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds nya singelliv efter skilsmässan med Martin Stenmarck

19 aug, 2021, 15:00 
AvIndra Nordemar

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck levde ihop i 23 år. Men numera tacklar de vardagen på varsitt håll. I somras gav de beskedet om en skilsmässa, och sedan dess verkar Hanna ha levt loppan.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

När Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick ut med den stora nyheten att de skiljer sig kom det som en blixt från klar himmel för många. Utåt sett har de verkat som det ultimata paret och hyllat varandra i medier.

Bara ett par månader innan chockbeskedet berättade Hanna för Expressen om deras fina relation, och hur de lärt sig hantera både med- och motgångar ihop, men sanningen var då att ex-makarna redan hade separerat.

”Ja, Allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra.", skrev de forna kärleksparet i varsitt inlägg på Instagram.

Hanna Hedlunds liv efter skilsmässan med Martins Stenmarck

Det blev minst sagt en omställning för båda parter, som levt ihop i 23 år. Men nu, ett par månader senare, så verkar det som att Hanna hittat tillbaka till lyckan.

På Instagram har hon varit flitig med att uppdatera sina följare om hur hon tagit sig ann livet efter skilsmässan. Beslutet att gå skilda vägar kom kanske precis vid rätt tidpunkt, då sommarens schema varit fullspäckat för Hanna och barnen.

Annons

Semestern började med några barnfria dagar ute på Sandhamn med vännen Sofia Wistam. Sedan begav sig Hanna och barnen ut till lantstället i Hälsingland. Därefter följde en resa till kritvita stränder och kristallklart medelhav, närmare bestämt till det vitblåa landet Grekland.

Efter en avkopplande vecka på varmare breddgrader återvände familjen till lantstället som har en stor pool och fantastisk utsikt. Där passade hon på att sysselsätta barnen med "glamping" i trädgården och aktiviter så som den populära sporten padel.

”Allt för barnen”, skrev hon då på Instagram.

Hanna Hedlunds semesterlycka med barnen

Nu är semestern över för många då det närmar sig skolstart. Men innan hösten knackar på dörren har Hanna och en vän och deras barn packat väskorna för ytterligare en tur till Grekland.

”Bästa semestern med våra ungar. Vi har minimalt med skärmtid för både barn och mammor. Hörs vid skolstart!”, skriver hon på Instagram.

Med andra ord verkar det som att Hanna omfamnat singellivet och levt varje sommardag fullt ut!

Foto: TT, Instagram / hedlund_hanna

Annons