Bilderna på prinsessan Madeleine väcker reaktioner: "Alla pratar om det"

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine figurerar på bilder inifrån slottskyrkan som har väckt reaktioner.
Hovexperten Johan Lindwall kommenterar prins Julians dop
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine, maken Chris O'Neill, prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne var självskrivna gäster när prins Julian döptes i slottskyrkan på Drottningholm.

Prinsessan Madeleine

Och de var efterlängtade! Det kunde man se när vi på Svensk Damtidning publicerade en bild på familjen på Facebook och genaste fick in en uppsjö glada kommentarer:

"Såå fin familj"

"Så fina denna familj är"

"Vilken härlig familj"

"Så fin hela familjen"

"En härlig familj! Så roligt att få se barnen!"

Och på Instagram var det samma visa.

"Men wow så stiliga de är"

"Äntligen får vi se hela fina familjen"

"Så snygga allesammans"

Och det var fler än våra läsare som var glada att Madeleine fanns på plats i kyrkan. Medan prinsessan Sofia och prins Carl Philip var upptagna med prins Julians dop, så hjälpte Madeleine att se till Carl Philips och Sofias äldre söner, prins Alexander och prins Gabriel.

Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine – vilken vardagshjälte!

Det här var inte första gången Madeleine visade att hon är en närvarande och kärleksfull faster och moster – trots att ett världshav i vanliga fall skiljer henne och syskonbarnen åt. Under Solliden sessions, tidigare i sommar, såg vi henne stryka med handen över prinsessan Estelles hår.

Även internationellt väcker Madeleines bevisligen synnerligen goda hand med barn reaktioner. Danska Billedbladet har skrivit en artikel med den talande rubriken "Alla pratar om det: Madeleine var helt fantastisk".

"Har fått mycket beröm"

Så här skriver tidningen i brödtexten:

"Med hela åtta kungliga barn i åldrarna fem månader till nio år var det helt naturligt att det var liv och rörelse under Julians dop i slottskyrkan. Prinsessan Madeleine såg till att hålla god uppsyn både över sina egna barn, Leonore, Adrienne och Nicolas, och Sofias och Carl Philips söta pojkar. Det är något som många i Sverige lagt märke till och pratat om, på grund av detta har Madeleine fått mycket beröm för sin fina insats med barnen i kyrkan", skriver Billedbladet.

LÄS MER: Madeleines uppdrag efter Silvias olycka

LÄS MER: Madeleines hemliga klubbar i USA – använder kodnamn

LÄS MER: Alla tecknen: Prinsessan Madeleine flyttar hem till Sverige