Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds ord om återföreningen – enorma lyckan efter ett år isär!

01 jun, 2023, 07:30 

Hanna Hedlund sprudlar av lycka!

Annons

Skådespelaren och artisten Hanna Hedlund har många strängar på sin lyra. Nu senast hade hon fullt upp med Pernilla Wahlgrens två föreställningar som turnerat tvärs och kors över vårt avlånga land – och i sommar blir det Diggiloo-turné!

Men mitt i allt jobb får Hanna Hedlund även in lite nöje, och ett kärt återseende.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlunds stora familjelycka

Hanna Hedlund är inte ensam om att ha ett brinnande padel-intresse. Den trendiga sporten har tagit landet med storm, inte minst när självaste Måns Zelmerlöw var med och startade igång ett center 2014.

Förutom att det är ett utmärkt sätt att få in motion, är det också en social sport. På Hanna Hedlunds Instagram ser vi ofta henne ta en match med goda vänner, och i skaran hittar vi bland annat Jessica Wahlgren och Sofia Wistam.

Hanna Hedlund spelar padel
En fena på banan!

Dessutom har hon fått med sig barnen på tåget!

"Båda barn vill spela padel varje kväll!Att hitta något som alla tycker är kul, och som man kan göra både hemma och på semester på olika nivåer är ju helt j-la magiskt." Skrev hon i fjol.

Annons

Hanna Hedlund padelresa med bästa vännen

Man förstår därför Hanna Hedlunds enorma lycka, som hon delar med sig av på Instagram. Tillsammans med en stor skara vänner har hon varit på en tre dagar lång padel-resa i Marbella, och Hanna är fullständigt lyrisk.

Hon var nämligen på en likadan resa förra året, och nu är gänget äntligen återförenade efter ett år isär. Givetvis var bästa vännen Jessica på plats, och de passade på att sova en natt i Pernilla Wahlgrens nya lyxvilla på semesterorten.

Förutom en hel del matcher, fanns det också tid att roa sig. Hanna berättar om goda luncher, sol, dans, härliga samtal och visst kan man tänka sig att de klämde in ett bad.

"Tack för en helt igenom drömmig resa, andra året i rad, så fantastiskt uppstyrt med grym padel och överraskningar" Skrev hon på Instagram när det var dags för hemfärd.

Se bilderna själv nedan!

Foto: TT

Annons