Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds vädjan till följarna – avslöjar enorma skräcken: "Jag är jätterädd"

04 feb, 2024, 15:00 
Vendela Lönnqvist
TT
Nu ber Hanna Hedlund poddlyssnarna om hjälp.
Annons

Det var under sommaren 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 51, bekräftade att de gått skilda vägar – efter över 20 års äktenskap.

Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

Martin Stenmarcks nya flickvän

Vid tiden för beskedet hade de båda levt på skilda håll i över ett halvår, men poängterade att de skulle hålla god kontakt för deras tre gemensamma barns skull.

Idag har Martin en, än så länge, hemlig flickvän. Hanna träffade en man under en period, även han anonym i offentligheten, men det tog nyligen slut.

Hanna Hedlund om att dejta som kändis

I podcasten "Å andra sidan" som Hanna driver med Jessica Wahlgren Norman berättar Hanna nu frikostigt om för-och nackdelarna med att vara singel – och att bege sig ut i nätdejtingdjungeln som både vuxen och kändis.

Annons

– Det kommer en punkt när dom vet vem jag är och då finns det massa saker om mig skrivna på nätet som inte är sant, och det känns lite jobbigt. De får en bild av vem man är som kanske inte stämmer överens, har Hanna sagt i podden.

Men kändisskapet är ingenting som stoppar Hanna från tankar om att bege sig ut på dejtingapparna – och hon passar på att vädja följarna om hjälp.

– Nu är jag där när jag verkligen kan tänka mig att gå med i Tinder och gå på dejter, eller säga till er lyssnare: ”Har ni någon schysst bror eller kompis? DM:a mig”, säger Hanna i podden.

Hanna Hedlunds krav – så måste en partner vara

Men artisten kan inte tänka sig att dejta vem som helst. Hon berättar att han måste vara empatisk, ha jobbat med sig själv och ha humor.

Och även om det kan verka spännande att börja dejta igen, menar Hanna att det samtidigt är lite skräckinjagande:

– Jag har aldrig dejtat på ett vuxet sätt förut, och Tinder känns lite läskigt. Jag har hört så mycket skräckhistorier, jag är jätterädd. Jag har testat lite nu men jag vet inte om jag vågar ta nästa steg, förklarar Hanna.

Annons